https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Klemen Vinkovič kljub hudi poškodbi rame osvojil 5. mesto

3.12.2023  

Včeraj je v organizaciji Judo klub Ivo Reya Celje bil izveden triinštirideseti Novoletni turnir, ki se je ga udeležilo 265 tekmovalk in tekmovalcev iz 41. klubov in petih držav.

Iz Judo kluba Murska Sobota je v starostni skupini mlajših kadetov U16 nastopil v kategoriji do 81 kg Klemen Vinkovič in si v polfinalni borbi huje poškodoval desno ramo.

Vendar je kljub poškodbi osvojil 5. mesto.

FOTO: Judo klub Murska Sobota. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.12.2023 ob 8:40 lepec gost

      Kje pa je slika napihnjenega kosa?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.12.2023 ob 17:11 Tadebel gost

      Ni bilo tako sirokega objektiva ka bi sou gor

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.12.2023 ob 7:46 lepec gost

      Se strinjam

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.12.2023 ob 9:48 Športnikjudoist gost

      Kos žalostno je,da sploh takšen članek objaviš...Tekmovalec se je poskodoval v prvem kolu in naprej sploh ni nastopil.Ker jih je bilo tako malo je bil avtomatsko peti.Krivda je pa na tebi ker ga nisi zadosti ogrel!Zdaj pa delas iz te zgodbe neke super zgodbe o poskodbi in rezultati...Dejstvo je da te je ta tekmovalec že zdavnaj prerasel in ni mi jasno zakaj ne gre nekam naprej v neko sredino kjer ga bodo nadgradili...Ne pa da vztraja pri tebi...Saj ves,da ne bo nic naredil ce ostane pri tebi...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.