https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Ta veseli dan kulture v Lendavi obeležili s prireditvijo Praznujmo skupaj

Lendava, 05.12.2023 ob 12:17  

S pestro izbiro nastopajočih so minulo nedeljo ob 18. uri  v Gledališki in koncertni dvorani Lendava obeležili Ta veseli dan kulture

V Lendavi so ta neformalni praznik obeležili s prireditvijo Praznujmo skupaj. Prireditev se je odvila v soorganizaciji JSKD – OI Gornja Radgona, JSKD – OI Lendava, JSKD – OI Murska Sobota in JSKD – OI Ljutomer.

Kulturni dogodek je povezovala Lucija Šetar, nastopili pa so Tamburaško društvo Apače, Moški vokalni kvintet Aeternum, pevke ljudskih pesmi IRMICE KUD Moščanci, tamburaška skupina KD Cven, glasbena skupina Bos.si Sv. Jurij ob Ščavnici, KPZ Vita Lendava, Gledališka skupina KUD Križevci pri Ljutomeru in Veseli Vandrovci KD Lipa. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.12.2023 ob 12:54 gost

      Nastopajoči so vogrsko oblečeni

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.12.2023 ob 0:05 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.12.2023 ob 13:31 domacica gost

      ja san lendvaska prebivalka nejsan znala za ovaj bogate progran joj ka san zamudila Vej bi lejko ponovili

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.12.2023 ob 16:35 gost

      Sramota za domačine keri imajo možnost za tako prireditev zastonj pa si jo ne pogledajo.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.12.2023 ob 22:03 srebrnamedalia gost

      Toj je bil zalostni den za kulturo Poglejte prazno dvorano Nekatere osebke sa slik poznam-primitivci nekulturniki, nepismeni dense in podobni

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.12.2023 ob 17:53 gost

      Prazna dvorana je zato ker taki primitivci kot si ti niso slišali nikoli za kolturo. So sami pijanci in obrekovalci brez kolture.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.12.2023 ob 17:56 gost

      Hvala pomurcu da so naša društva bila tudi na portalu prikazana ne samo v prelepi kolturni dvorani Lendave. Še bolj veseli bi pa bili če nas drugič ljudje pridejo poslušat.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.12.2023 ob 20:11 Pišta gost

        Kak bojo ludi prišli na prireditev, če pa so zmatrani od dela. Celi den delajo, še za deco nimajo cajta. Ker nič ne spoštuvlemo, samo pejnezi so važni. Če si kulturen in pošten v tem norem sveti, neboš preživel. Dnes so to pač vrednote po katerih se orjentiramo. Tak daleč smo prišli, da nam tudi sam Bog nemre pomagati. Nič ne vidimo, nič ne čujemo nič ne gučimo.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.