https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Soboški judoisti nastopili na 11. memorialu Nika Vrabla

18.12.2023  

Minulo soboto so judoisti soboškega judo kluba nastopili na 11. memorialu Nika Vrabla v Mariboru. Mladi judoisti in judoistke so si priborili nekaj odličnih uvrstitev.

Judo klub Murska Sobota je nastopil na enajsti izvedbi tekmovanja v spomin na Nika Vrabla v Mariboru v organizaciji Judo kluba Branik iz Maribora. Skupaj je nastopilo je 292 tekmovalk in tekmovalcev iz 44 klubov iz šestih držav, in sicer Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Velike Britanije, Črne Gore ter Bosne in Hercegovine.

Tekmovalci Judo kluba Murska Sobota so nastopili v starostni kategoriji U14 starejših deklic in dečkov. V odličnem ekipnem vzdušju so si mladi judoisti in judoistke priborili nekaj odličnih uvrstitev, se družili, ter spoznavali nove prijatelje.

U14, starejši dečki:

  • do 42 kg Ben Kokol 2. mesto
  • do 50 kg Luka Smodiš 9. mesto
  • + 66 kg Mitja Korošak 5. mesto

U14 starejše deklice:

  • do 52 kg Tia Lukač 3. mesto

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.