https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Beltinčani slavili na novoletnem turnirju v hokeju na ledu

31.12.2023  

V četrtek, 28. decembra 2023, je na umetnem drsališču v Ljutomeru potekal 5. novoletni turnir v hokeju na ledu, ki se ga je udeležilo 9 ekip iz Ljutomera, Ptuja, Beltincev, Mengša, Varaždina (Hrvaška) in Slovaške.

Ekipe so se najprej merile v dveh predtekmovalnih skupinah, kjer smo lahko videli zelo zanimive tekme z veliko prikazanega hokejskega znanja. Najboljši dve ekipi iz predtekmovalnih skupin pa sta se nato uvrstili v polfinale in s tem v boj za pokale.

V prvem polfinalnem dvoboju so Fčele Beltinci premagale ekipo KHL Varaždin 1 z rezultatom 6:3. V drugem polfinalnem dvoboju pa so bili HK Jelenčki iz Mengša boljši od ekipe KHL Varaždin 2 s kar 13:0.

Tako so se v tekmi za končno tretje mesto pomerili igralci obeh ekip iz KHL Varaždin. Na koncu je zmago slavila prva ekipa z rezultatom 5:1.

V velikem finalu pa sta se pomerila pričakovana favorita za končno zmago. Obe ekipi sta na turnirju prikazali zelo dobro igro, dober hokej na zelo visokem nivoju in tudi finalna tekma ni razočarala. Gledalci so lahko videli veliko izjemnih potez na tekmi polni preobratov. Po koncu zelo zanimive, napete in razburljive tekme so zasluženo slavile Fčele iz Beltincev z rezultatom 10:8 ter tako osvojile prvo mesto na turnirju.

Najboljši strelec na turnirju je bil David Matko iz ekipe Fčele Beltinci s 16 doseženimi zadetki. Sledila sta Robert Jerič in Žiga Gartner, oba iz ekipe HK Jelenčki Mengeš, s po 15 doseženimi zadetki. Po mnenju publike in strokovne komisije je za najboljšega igralca turnirja bil razglašen Robert Jerič iz ekipe HK Jelenčki Mengeš.

Najboljše ekipe so prejele pokale in praktične nagrade, ki so jih priskrbeli donatorji. Za vse tekmovalce pa je bilo poskrbljeno s pogostitvijo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Športna zveza Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.12.2023 ob 14:48 Markojca gost

      Jes bi štela pitajte če je špilo tude Rožica imenovan Virag poznamo ga pa po premalon sakoje?????

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2023 ob 16:09 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2023 ob 15:42 melinčar gost

      Bravo Beltinci !!! Nekateri (kretenkoji ) niti ne vedo da hokej obstaja in drsalke na ledu tudi uporabljajo ! Čestitke !!!!!!

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2023 ob 16:02 gimnazijka gost

        Naš ravnatel nej špilo? Tak dugo ga v šoli že nejsmo vidli. Čakajo ga ka se bo spovedal za grehe. Kak se čüje je bil fejst boleni. Gimnazija je brez njega pdruga, boljša šola. On vsem samo teži. Vsi govorijo kak je lepo brez njega. Ob koncu leta mu želimo čim kasnejšo vrnitev in takoj odhod v penzijo.

        13 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.12.2023 ob 19:56 činčila gost

      Činč po erari vleče 900 evrov na mesec od občine pa se njemi fűčka za vas gimnazijce pa občane občine Beltinci. Doma se z vas hrže kak konj kak ste glupi ka to dozvoljavlete.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.01.2024 ob 14:43 odstop gost

      Fuknili bomo toga Činča s trona v gimnaziji. Vi zabiti markeči pa ga imejte v senci za podžupana. E Virag ti gimanazijec pereš peneze preko njega?

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.01.2024 ob 8:21 gost 16:20 gost

      Domu si pelaj tega Činča. Se spomniš ko so bile zajtinge polne slik grafitov v povezavi s Činčem? Na gimnaziji je polno profičev ki so lahko takoj odlični ravnatelji. Gost o lubenici pa toliko, da začni pisati kroniko.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.