https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOMENTAR

Začetek konca: 21.12.2012 nas čaka konec sveta

3.1.2012  

Tokrat gre zares. Konec sveta spet trka na vrata. Kdaj? 21.12.2012. Ne verjamete? Na ta dan se konča koledar Majev, ki so veljali za eno najbolj naprednih ljudstev Amerike. Čeprav Maji o tem datumu niso imeli kaj dosti povedati, se njihovo galaktično leto takrat po 25.625 letih konča. Se s tem konča tudi življenje na zemlji?

Točno 21.12.2012 pa bi naj po drugih napovedih Zemlja bila tri dni ovita v popolno temo, njena rotacija naj bi se ustavila za točno 72 ur in se nato začela vrteti v nasprotno smer. Posledice bi bile usodne: prišlo naj bi do inverzije magnetnega polja, zaradi česar bi naj ugasnili vsi mobilni telefoni, prenehal naj bi delovati tudi svetovni splet, do jutra naj bi večji del planeta ostal brez električne energije, nato bi sledile še klimatske in seizmološke anomalije. Zemlja posledično sicer naj ne bi eksplodirala ali se zdrobila, kot pravijo tiste najbolj črne napovedi, prišlo naj bi pa do popolnega kaosa, ki bi nas sprejmljal še nekaj desetletij in za sabo pustil mnogo žrtev.

Verjetno ste se najbolj zgrozili ob napovedi, da bodo ugasnili mobilci, da bomo brez interneta in da bo zmanjkalo elektrike. Priznajte, zadela sem. Bog ne daj, da bi prišlo do te katastrofe! Saj vendar brez mobilnih telefonov ne gre več, kaj šele brez spleta! Večkrat sem slišala tudi koga rečti: "Če te ni na Facebook-u, potem ne obstajaš." Torej če ne bo elektrike, posledično ne bo mogoč dostop do interneta in posledično ne bo nobenega na Facebook-u. Torej ja, 21.12.2012 bo nedvomno konec. Pa naj padajo sekire z neba, če že morajo.

Se bo res zgodil Armageddon? (foto: sxc.hu)

Ta dan si je torej vredno zapomniti. Čeprav niz enk in dvojk bolj spominja na kakšno športno napoved, bi to naj bil dan, do katerega bi bilo pametno porabiti ves denar, izkoristiti vse ponujene možnosti, doseči vse cilje in si izpolniti vse želje. Pa vam je le teh še sploh kaj ostalo? Glede na vse predhodne napovedi, ki so »skoraj zagotovo pomenile konec« in jih je iz leta v leto več, se bojim, da ste že globoko izpraznili svoj žep, si uresničili vse želje in dosegli dvakrat več ciljev, kot pa ste jih imeli namen doseči.

Ne drznem si trditi, da bo tokrat zares konec, niti si ne drznem trditi, da ga ne bo. Na sumu pa imam, da bodo ljudje vseeno skeptični, kar se tega datuma tiče. In kakšen bo rezultat? Verjetno isti, kot pri vseh prejšnjih napovedih, od Nostradamusovih, do napovedi slepe bolgarske jasnovidke babe Vange in številnih znanstvenikov: "Saj smo vedeli, da se ne bo nič zgodilo." Zaloge hrane v bunkerjih pa bodo čakale na naslednjo napoved apokalipse.

Pa srečno 2012!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.12.2012 ob 19:42 jaz gost

      Res,upajmo,da ne bo konec sveta. :(

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.12.2012 ob 16:37 veste kaj je povedal kralj nad kralji JAZ SEM KI SEM gost

      bunkerji hhha gdor išče življenje ga bo izgubil

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.12.2012 ob 17:23 JAZ SEM UNI TM DOL! gost

      STRINJAM SE Z JAZ UPAM DA NE BO KONEC SVETA!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.12.2012 ob 20:01 vuk gost

      KAJ NA NAREDIM KA JE KONEC SVETA,KONEC SVETA NEDE MO TAK DALE ŽIVELE KAKA JE

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.