https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

V Murski Soboti predstavili projekt v sklopu programa Evropska Solidarnostna Enota

28.1.2024  

Društvo Kreativne Mladine je v petek, 26. januarja, izvedlo krajšo zaključno predstavitev projekta "Dnevna soba in informacijska točka za mlade kreativce", ki je potekala na Zvezni ulici 6 v Murski Soboti (V Dnevni sobi).


Na dogodku so predstavili prostore mladinskega centra, ki so ga mladi v sklopu projekta razvijali. V uporabo pa so tudi uradno predali manjšo kuhinjo, ki jo je sofinancirala Mestna občina Murska Sobota.

Projekt izvajajo v sklopu programa Evropska Solidarnostna Enota do konca meseca januarja 2024. Namen projekta je promocija in vzpostavitev njihovega mladinskega centra “Dnevna soba in informacijska točka za mlade kreativce” v Murski Soboti, ki mladim in različnim društvom ponuja varen prostor za izvedbo aktivnosti. Obenem pa s projektom promovirajo odprto mladinsko delo v Prekmurju.  

Na dogodku so predstavili rezultate projekta in odgovorili na vprašanja ter podali možnost kratki debati kako narediti Mursko Soboto prijaznejšo za mlade. Obenem so predstavili tudi njihov priročnik za mladinske delavce, ki bo v prihodnih dneh objavljen na njihovih socialnih omrežjih. V priročniku pa je prav tako predstavljena tudi raziskava kaj si mladi želijo v Murski Soboti. Društvo Fršlus je po zaključku predstavitve pripravilo prvo aktivnost v njihovi novi kuhinji. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

Foto: FB Društvo Kreativne Mladine

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.