https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Val digitalizacije na mladinski izmenjavi v Rakičanu

2.10.2023  

25 mladih iz Slovenije, Slovaške, Finske in Španije bo med 4. in 12. oktobrom 2023 izvedlo mladinsko izmenjavo v sklopu programa Erasmus+ Mladi z naslovom Wave of digitization (Val digitalizacije).

 

Mladinsko izmenjavo so pripravili na pobudo Zavoda JULIUS in projektnih partnerjev iz Slovaške, Finske in Španije. Mladi bodo aktivnosti izvajali v prostorih Dvorca Rakičan.

V okviru devetdnevnih aktivnostih bodo mladi izmenjali primere dobrih praks na področju digitalizacije, spoznali tudi pasti, ki se pojavljajo z rastjo digitalnega sveta, pri tem pa spodbujali k okolju prijaznemu življenjskemu slogu. Spoznali bodo tudi prednosti sodelovanja v programih Erasmus +.

Projekt Wave of digitization bo mladim ponudil ogromno različnih zanimivih dejavnosti, povezanih z digitalizacijo, med drugim pa tudi varstvom narave in zdravim življenjskim slogom. Projekta se bodo udeležili mladi, ki imajo oziroma bodo imeli aktivno vlogo v svojih lokalnih skupnostih.

Vabljeni, da se pridružite mladim na spoznavanju kulinarike iz štirih sodelujočih držav, v četrtek, 5. oktobra 2023, ob 21. uri na dvorišču Dvorca Rakičan.

Projekt je v celoti financiran s strani programa Erasmus+ Mladi in slovenske nacionalne agencije MOVIT.

    Fotogalerija