https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Mladinska izmenjava Val digitalizacije uspešno zaključena

15.10.2023  

25 mladih iz Slovenije, Slovaške, Finske in Španije je med 4. in 12. oktobrom 2023 izvedlo mladinsko izmenjavo v sklopu programa Erasmus+ Mladi z naslovom Wave of digitization (Val digitalizacije). Mladinsko izmenjavo so pripravili v organizaciji Zavoda JULIUS.

Namen mladinske izmenjave je bil krepiti digitalne veščine - informacijske veščine, komunikacijske veščine, veščine za reševanje problemov in veščine za uporabo programske opreme in opozoriti na kontinuirane, stabilne odnose.


Mladi so se spoznali z digitalizacijo, spoznali so se s pastmi digitalizacije, razvili so digitalne veščine, izmenjali primere dobrih praks na področju digitalizacije iz sodelujočih držav, razvili oz. izboljšali kompetence pri uporabi tujega jezika, razvili osebne kompetence, okrepili so si evropske vrednote, spoznali kulturo, običaje in tradicijo partnerskih držav. Spoznali so tudi prednosti sodelovanja v programih Erasmus +.


Tekom mladinske izmenjave so mladi obiskali tudi nekaj lokalnih primerov dobrih praks, spoznali Mursko Soboto in okolico, izvedli okroglo mizo in različne delavnice, s katerimi so na neformalen način pridobili nove izkušnje, ki jih bodo lahko uporabili v nadaljnjem življenju.


Projekt je v celoti financiran s strani programa Erasmus+ Mladi in slovenske nacionalne agencije MOVIT.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija