https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Revija javnih glasbenih šol Pomurja polna čudovitih glasbenih nastopov in plesa

29.03.2024 ob 17:00  

V sredo, 27. marca 2024, je v Gledališki in koncertni dvorani Lendava potekala že 45. Revija javnih glasbenih šol Pomurja, ki je bila polna čudovitih glasbenih nastopov in plesa.

Na tej tradicionalni prireditvi so se predstavili učenci štirih pomurskih glasbenih šol: Glasbene šole Gornja Radgona, Glasbene šole Slavka Ostrca Ljutomer, Glasbene šole Murska Sobota in Glasbene šole Lendava.


Letošnjo revijo je organizirala lendavska glasbena šola, ki je bila tudi gostiteljica prvega srečanja pred 45 leti.

To vsakoletno tradicionalno srečanje javnih glasbenih šol Pomurja je znak izjemnega sodelovanja med šolami v tem delu Slovenije ter bogate glasbene dediščine, ki se prenaša iz generacije v generacijo.

Svečanega dogodka se je udeležil tudi župan Občine Lendava Janez Magyar, ki je v svojem nagovoru izrazil ponos nad bogato dediščino glasbenega šolstva v Pomurju. Poudaril je ključno vlogo bivših ravnateljev in ravnateljic glasbenih šol, ki so postavili temelje za to čudovito tradicijo že pred 45 leti.


Župan je izrazil zahvalo tudi vsem udeležencem, mentorjem, profesorjem in organizatorjem ter nadarjenim mladim glasbenikom, ki so s svojim trudom prispevali k uspehu letošnje revije. Njegov nagovor je zaključil z besedami: "Naj ta revija ostane navdih in motivacija za prihodnje generacije glasbenih druženj in povezovanj. Naj bo skupna ljubezen do glasbe tista, ki nas vedno znova združuje in navdihuje," so zapisali na spletni strani lendavske občine.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Občina Lendava (Duško Abramušić)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.03.2024 ob 22:16 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.