https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Soboški strelci uspešni na državnem prvenstvu v Ormožu

29.3.2024  

Minuli konec tedna je v Ormožu potekalo 33. državno prvenstvo v streljanju z zračno puško in pištolo. Udeležili so se ga tudi strelci Športnega strelskega društva Murska Sobota, ki so dosegli odlične rezultate. Patrik Farkaš iz Bakovcev je v kategoriji mladincev postal državni podprvak.

33. Državno prvenstvo v streljanju z zračno puško in pištolo za vse kategorije je potekalo v soboto in nedeljo na 40-mestnem Strelišču v športni dvorani OŠ Ormož ter 20-mestni finalni dvorani Gimnazije Ormož v organizaciji Strelskega društva Kovinar Ormož.

684 prijavljenih tekmovalk in tekmovalcev se je pomerilo v strelski natančnosti za nove naslove državnih prvakinj in prvakov v dvaindvajsetih disciplinah v posamični konkurenci.

Iz soboškega društva ŠSD Murska Sobota je v kategoriji mladincev državni podprvak postal Patrik Farkaš iz Bakovcev. V kategoriji kadetov pa so ekipni podprvaki postali Danijel Balažic, Luka Ivančič in Rok Benko.

Člani s puško Jure Sočič, Mihael Podlesek in Simon Farkaš so zasedli ekipno 7.mesto.

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.