https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pohodniki so se odpravili z brejga na brejg

04.04.2024 ob 12:00  

Na velikonočni ponedeljek so se številni pohodniki odpravili v Moščance, kjer je potekal že tradicionalni pohod "Z brejga na brejg."

Pohodniki so se podali na približno 10 kilometrov dolgo, nezahtevno pot. Pohod se je začel in zaključil pred Vaško gasilskim domom Moščanci.

150 pohodnikov je pot vodila po travniških in gozdnih poteh ter med polji. Letos je bila trasa pohoda iz Moščancev v Dolino, Bokrače, Košarovce in nazaj v Moščance. Pohodniki so se na polovici prehojene pohodniške poti v Košarovcih okrepčali na kmetiji Kuhar.

Med pohodniki je bilo tudi 22 otrok, za katere je bil pripravljen zanimiv pohodniški program. Na koncu so bili deležni tudi posebne simbolične zahvale.

Pohod je potekal v organizaciji Kulturno turističnega društva Moščanci in Goričkega drüjštva za lepše vütro. Tradicionalni pohod pripravljajo že več kot 15 let.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Vir: KTD Moščanci (Marta Horvat), foto: Tanja Horvat

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2024 ob 8:32 delavec gost

      Kilometre prehodijo samo ,da se za šenki nejedo in napijejo .Naj bi raje smeti ob poti pobirali ali pa doma po dvoriščih počistili ne da imajo kak pri ciganih .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2024 ob 21:41 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.