https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurec.com postal del skupine Moji mediji

04.04.2024 ob 11:20  

Največja medijska skupina v regiji zajema osrednjo regionalno televizijo IDEA, spletne medije Sobotainfo, multimedijski portal TVIDEA.SI in po novem še Pomurec.com.

Medijska skupina Moji Mediji, katere mediji že več kot dve desetletji predstavljajo stičišče neodvisnega lokalnega novinarstva v Sloveniji, je svojo medijsko družino obogatila za novega člana.

K že bogatemu naboru medijskih projektov, ki vključujejo osrednjo regionalno televizijo IDEA, spletne medije Ljubljanainfo, Mariborinfo, Ptujinfo, Sobotainfo in multimedijski portal TVIDEA.SI, se pridružuje medij Pomurec.com.

Ta že trinajsto leto poroča o aktualnem dogajanju v pomurski regiji, s svojim delovanjem dodatno utrjuje poslanstvo skupine Moji Mediji, katerega jedro predstavlja neodvisno, hitro in celovito poročanje na lokalni ravni. 

Cilj: Širitev v preostale regije v Sloveniji

S povezovanjem Pomurec.com v mrežo Moji Mediji še nadgrajujejo svojo vizijo, da postanejo vodilni lokalni medij v vseh slovenskih regijah.

Prihodnje poteze medijske skupine pa napovedujejo širitev v preostale regije v Sloveniji.

Spletni mediji skupine Moji Mediji imajo svoja uredništva v štirih regijskih središčih, sodijo med največje spletne medijske izdajatelje v Sloveniji in tako dosežejo čez 500 tisoč bralcev mesečno, na Facebooku pa jih spremlja 153 tisoč sledilcev.

    Fotogalerija