https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Neznanca iz hiše v Čentibi odtujila nakit

04.04.2024 ob 12:25  

Včeraj, okrog 17. ure, sta dva neznanca vstopila v hišo v naselju Čentiba, od koder sta odtujila nakit. S hitro in takojšnjo intervencijo policistov Policijske postaje Lendava sta bili osebi izsledeni na območju Čentibe.

Ugotovljeno je bilo, da sta tatvino izvršila državljana Hrvaške, katerima je bil nakit zasežen. Zoper tujca bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje velike tatvine.

Policisti svetujejo, da skrbno varujete svoje premoženje in da ste v stikih z neznanci previdni. Vrata zaklepajte, tudi kadar hišne prostore zapustite za kratek čas. Če bodo opažena neznana vozila in sumljive osebe o tem takoj obvestite policijo na telefonsko številko 113 ali na najbližjo policijsko postajo. O neznancih in vozilih pa si skušajte zapomniti čim več podrobnosti.

Policijo pokličite tudi, če zaznate pojav neznanih oseb in vozil in se vam njihovo vedenje ali zadrževanje na določenem kraju zdi sumljivo (če na primer opazujejo objekt). Če želite ostati anonimni, lahko pokličete tudi na anonimno številko policije 080 1200.

Naslovna fotografija je simbolična: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2024 ob 13:53 serifobcinarski gost

      mozda je tornar orgajniziral polgarmester podpisal gerencer javila policija doubila scenajri se ponavle

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.04.2024 ob 22:14 Kreteinus gost

      Pol si ti kradel….

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2024 ob 8:50 A kot Ž gost

      ja, anonimnežu bo baš vrnjeno. izjava brez razmišljanja, tipično za policijo in blondinke. sicer pa ne nasedat, da zares obstaja anonimnost.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.04.2024 ob 21:41 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.