https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurske terme poleti z novimi vodnimi atrakcijami

07.04.2024 ob 9:00  

V Termah 3000 v Moravskih Toplicah bodo za dodatno atrakcijo poskrbeli z dvema novima toboganoma.

Skupina Sava Hotels & Resorts bo v letošnjo poletno sezono vstopila z novimi vodnimi atrakcijami v obeh svojih največjih termalnih parkih - Termalnem Parku Terme 3000 v Moravskih Toplicah in Termalnem parku Terme Ptuj. V obeh bodo med drugim ponudbo za še več adrenalinske vodne zabave razširili s po dvema dodatnima toboganoma.

Kot so za STA pojasnili v družbi, so se v adrenalinskem Termalnem parku Term 3000 v Moravskih Toplicah dela za dva dodatna tobogana že začela.

Prvi je zaviti in hiter tobogan z dodano atrakcijo in naravno razsvetljavo, ki je varna in primerna izbira za vodno zabavo vseh starostnih skupin. Drugega bodo sestavljale štiri drče, ki so idealne za tekmovanje in zabavo vseh družinskih članov, tudi najmlajših.

Ob tem v Moravskih Toplicah prenavljajo celotno kopalno ploščad, najmlajši kopalci pa se bodo že maja razveselili novega parka z zabavnimi pršilniki in vodnimi igrali. 

Prav tako so z deli že začeli tudi na Ptuju, tako da bodo do poletja v zunanjem termalnem parku, ki že zdaj predstavlja enega največjih sistemov toboganov v Sloveniji, dodali še dva nova tobogana.

Prvi bo skoraj sto metrov dolg in povsem zaprt tobogan, opremljen s tehnologijo, ki v notranjosti deluje kot mavrica. Drugi bo tako kot prvi skozi prosojna polja naravno osvetljen, v njem pa bodo uporabnikom na voljo drsne blazine za dve osebi. Kot kombinacija klasičnega drsalnega tobogana in prostora, kjer se kopalec vrti in se vrne nazaj v drsalni del, bo to edini tovrstni tobogan v Sloveniji, so pojasnili v skupini Sava Hotels & Resorts.

Skupna vrednost investicij vseh vodnih atrakcij je 2,5 milijona evrov, v celoti pa jih bodo financirali z lastnimi sredstvi.

V Moravskih Toplicah so lani našteli nekaj več kot 200.000 obiskovalcev, kar je enajst odstotkov več kot leta 2022. Letos jih pričakujejo približno enako število, sicer pa pri njih okoli 40 odstotkov gostov predstavljajo Slovenci, približno enak delež je Avstrijcev, preostali del pa predstavljajo madžarski in hrvaški gostje, poroča STA.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2024 ob 9:44 AJAJAJAJAJ gost

      Ja, Moravci niso ravno za žep prekmurskega delavca.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.04.2024 ob 18:25 gost

      To imaš prav. So pa pomurski delavci pomagali postavljati te čudežne Moravske toplice na noge. Največ so prispevali Murini delavci. Keri bi se v zameno lahko ceneje kopali. So pa za zameno dobili en velik,,,, DREK,, od moravskih toplic.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.04.2024 ob 18:25 S gost

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.04.2024 ob 18:57 Mala iz karlobaga gost

      Če do samo pomurski delavci se odili ta koupat, te tiste delavci plač tan nedo meli pa tak že itak majo slabe. Če pa že pridejo pa puno potovalko sendvičov pa piv not bože nedaj ka bi polek karte še kaj zapravo.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.04.2024 ob 19:51 gost

      Ko stane ena krta v kopališču 18 ali dvajset evrov si res ne moreš privoščiti še kaj zraven. Ker kopanje v moravskih toplicah so samo za bogate in tujce. Keri pa v trgovini merkator vse akcije pokupijo in si v apartmaje odnesejo. Da potem žderejo ko jih nihče ne vidi pri bazenu. Če pa že kaj naročijo za pojesti so krožniki polizani v nulo ali pa folija zmanjka da njim natakar zavije vse drobtinice kere ostanejo.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.04.2024 ob 23:30 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.