https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurska judoistka do srebra na evropskem pokalu

9.4.2024  

V soboto, 6. aprila, je v Dubrovniku potekal Evropski članski pokal v judu, na katerem je Zasadojčanka Maša Slavinec, občanka Občine Križevci, osvojila srebrno medaljo.

Z osvojeno srebrno medaljo je Slavinec tako nadgradila lansko bronasto, ki je bila njena prva na mednarodnih članskih tekmovanjih. Osvojena medalja je največji uspeh pri ženskah za Prlekijo. Nad njo je skrbno bedel, jo podpiral in motiviral trener Patrik Vojsk.

Maša Slavinec je nastopila v kategoriji do 52 kg. Po zmagi v četrtfinalu, proti Britanki Bobrowski se je uvrstila v polfinale kategorije do 52 kilogramov, kjer je z ipponom premagala Nemko Stakhov.

V izredni finalni borbi z Izraelko si je v Maša v rednem delu priborila wazari, prav tako pa njena nasprotnica. V podaljšku pa je Maša suvereno stisnila roko Izraelki in priznala njeno zmago. Kljub temu, da ji je do zlata zmanjkalo čisto malo, veselje ob tako velikem uspehu ni nič manjše.

Foto: osebni arhiv 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2024 ob 8:14 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.