https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? Preverite nove priložnosti v Pomurju

09.04.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. 

ZVEZDA TURIZEM Podjetje za gostinstvo in turizem d.o.o., MURSKA SOBOTA zaposli NATAKARJA za nedoločen čas s poskusnim 1 mesečnim obdobjem. Urnik dela je dvoizmensko. Pričakujejo nižko poklicno izobrazbo; smer Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, vozniško dovoljenje B kategorije in osnovno znanje angleškega in nemškega jezika. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali za razgovor pokličejo do 13. aprila 2024. 

GRADBENIŠTVO RAUTER, Matjaž Rauter, s.p., GORNJA RADGONA, išče ZIDARJA za določen čas 6 mesecev. Poskusno delo ni zahtevano. Urnik dela je dopoldan. Pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo in vozniško dovoljenje B kategorije. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali e-pošti do 13. aprila 2024. Prav tako iščejo za POMOŽNEGA GRADBENEGA DELAVCA

OBČINA LJUTOMER, LJUTOMER zaposli STROKOVNEGA DELAVCA za določen čas 8 mesecev. Poskusno delo ni zahtevano. Urnik dela je dopoldan. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oziroma visokošolsko strokovno prejšnjo izobrazbo; smer Pravo in delovne izkušnje 8 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 13. aprila 2024.

GLAM, FRIZERSKO LEPOTNI STUDIO, DIJANA MLINARIĆ, s.p., LENDAVA - LENDVA nudi delo FRIZERJU za nedoločen čas s poskusnim 3 mesečnim obdobjem. Urnik dela poteka dvozmensko. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo; smer Frizerske in druge lepotilne storitve. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 13. aprila 2024. 

Panvita, Kmetijstvo in proizvodnja hrane, d.o.o., MURSKA SOBOTA zaposli TRAKTORISTA za določen čas 3 mesece s poskusnim 1 - mesečnim obdobjem. Urnik dela je dopoldan. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo in voniško dovoljenje B in F kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 20. aprila 2024. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ

Foto: arhiv Pomurec, pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.04.2024 ob 9:15 gost

      Natakar, zidar, traktorist, čistilka, vsaj srednjo šolo morajo imeti in vsaj dva tuja jezika morajo obvladati. Halo ali so delodajalci iz marsa prileteli. Ko pa zaposlijo južnjaka pa nima niti osnovne šole je pa cenejša delavna sila. Temu se reče globoki kapital delodajalcev.

      30 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.04.2024 ob 10:50 V peči je še žerjavica gost

      Luščim fižol, ličkam koruzo, lupim krompir in ga stiskam za pomfri, odpeljem mleko... Vse za drobiž in južno. Šifra: mlejko fučka

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.04.2024 ob 15:53 gost

      Zakaj bi bilo keri delodajalec zaposlil Slovenca. Kajti iz bilo kere države pride delavec je cenejša delavna sila kot Slovenec. Nobena vlada v 33 letih samostojne Slovenije pa ni bila sposobna sprejeti zakona. Najprej slovenski delavec pa potem tujec.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.04.2024 ob 16:20 ....... gost

      Pogoji za delo so noviteta pri delodajalcih, kak tuj jezik in kako šolo ima Bosanđeros, ki dela ob sobotah pri Pomgradu pri avtobusni postaji v MS. Slovenec bi mu sral, ne delal za drobiž. Kot je že omenjeno, to je globoki kapital, ki ga podpira tudi država.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.04.2024 ob 16:56 gost

      https://www.24ur.com/novice/slovenija/mediacija-med-vlado-in-fidesom-neuspesna.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.04.2024 ob 19:50 gost

      Predlani razredni sovražniki Svobode, gasilci, lani kmetje, letos zdravniki. Sami poklici, kjer je zahtevana visoka mera požrtvovalnosti, predanosti in intelektualnega nivoja. vanje se pa zaganjajo rdeči vbiciklistični komsomolčki, ki so v življenju obračali samo tisto okoli ust. In sedaj hočejo enako plačo kot omenjene skupine, ki jih imenujejo tudi janšisti...

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.04.2024 ob 8:14 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.