https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Z združenimi močmi očistili okolje

10.04.2024 ob 16:00  

V Lendavi so v soboto uspešno izvedli tradicionalno čistilno akcijo, v kateri je skupnost združila moči za bolj čisto okolje.

V soboto, 6. aprila, so se občani občine Lendava združili v tradicionalni čistilni akciji, ki je bila namenjena očiščenju narave v okolici. Pod geslom "Ohranimo našo naravo čisto, ker druge nimamo", so se prostovoljci zbrali na različnih zbirnih mestih po občini, od koder so se odpravili na teren.

Na čistilni akciji so sodelovali posamezniki iz vseh starostnih skupin, krajevnih skupnosti, društev in javnih zavodov, kar je dokaz, da je skrb za okolje v srcih vseh prebivalcev. Medtem ko so se prostovoljci podali na različna območja čiščenja, vključno z naravnim okoljem, okolico naselij, rekreacijskimi površinami, sprehajalnimi potmi in otroškimi igrišči, so bile njihove vreče kmalu napolnjene.

"Naša skupnost je pokazala, da z združenimi močmi lahko naredimo veliko in da je skrb za okolje resnično odgovornost vsakega posameznika. Hvaležni smo vsem prostovoljcem in organizatorjem, ki so omogočili, da smo skupaj naredili korak naprej k bolj čisti in zdravi okolici, v kateri živimo," je ob zaključku čistilne akcije dejal župan Janez Magyar.

Poleg praktičnega dela čiščenja je bila čistilna akcija priložnost tudi za ozaveščanje o pomenu varovanja okolja in odgovornega ravnanja z odpadki.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Občina Lendava (Duško Abramušić)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2024 ob 16:04 nej gost

      ka bi tak očistili, kak v torniščaj, ge su okouli umetnoga igrišča pri škouli, pozabili 12 plastenk neko soboto, ko so gasilci kot pobudniki akcje bili v pijani nezavesti

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.04.2024 ob 17:16 nej gost

      ko bi ti meu prfi razred oznovne šole končani pa bi znau pijsati

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.04.2024 ob 19:46 gost

      V tornišcaj so gasilci vedno najbolj pijani še bolj pa njihove gasilke. To da čistijo ljudje vse povsod pa je pohvalno. Samo čistijo naj tisti ki smetijo naš planet ne tisti ki so do okolja spoštljivi. Ne morejo pa očistiti smrdečega zraka od gnijnice od piščančjih drekcev, od smradu krega pridelajo ponoči v bioplinarni kjer se kuri vsa svinjarija crknjena in ves biološki odpad z vse Evrope.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.04.2024 ob 22:32 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.