https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Rekonstruirali bodo cesto in vodovod ter uredili javno razsvetljavo

09.04.2024 ob 9:00  

V ponedeljek, 8. aprila 2024, so v Križevcih podpisali gradbeno pogodbo za investicijo rekonstrukcije javne poti v Križevcih, predel Gajič. Vrednost gradbenih del znaša dobrih 280 tisoč evrov, dela pa bodo zaključena v roku 3 mesecev.

Pogodbo sta podpisala župan občine Križevci Branko Slavinec in direktorica Komunalnega podjetja Ormož, Pavla Majcen. Pogodbo glede izvedbe gradbenega nadzora je župan podpisal z Rudijem Sevrom.

Občina Križevci je 12. marca 2024 objavila javno naročilo za izbiro izvajalca gradbenih del za rekonstrukcijo javne poti v Križevci, predel Gajič.

V roku za oddajo ponudb preko portala je prispelo 7 ponudb. Najugodnejšo ponudbo je podala gospodarska družba Komunalno podjetje Ormož d.o.o., ki jo zastopa direktorica Pavla Majcen. Nadzor nad investicijo bo vršil Rudi Sever s.p. iz Stročje vasi.

Vrednost gradbenih del vključno z davkom na dodano vrednost znaša 282.386,06 evra.

Izvajalec bo z gradbenimi deli pričel po uvedbi v delo, dela morajo biti zaključena v roku 3 mesecev.

Predmet projekta je rekonstrukcija ceste v dolžini 576 metrov in rekonstrukcija vodovoda v dolžini 410 m.

Obstoječe asfaltno vozišče je široko 2,75 m in je že dotrajano. Modernizacija bo obsegala enostransko razširitev vozišča na notranjo stran krivine in izgradnjo nove voziščne konstrukcije, prav tako zajema ureditev dostopov in dovozov k objektom z ureditvijo odvodnje meteornih vod s cestnega telesa. Odvodnjavanje ceste je urejeno z meteorno kanalizacijo in obcestnimi jarki. S predvidenimi ukrepi se bo izboljšala varnost v prometu. Obstoječe asfaltna površina je poškodovana zaradi preozkega vozišča, neurejenega odvodnjavanja in neustrezne strukture cestnega telesa, so sporočili iz Občine Križevci.

Foto: Občina Križevci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2024 ob 8:15 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.