https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mladi prleški futsalerji državni podprvaki

10.4.2024  

Zaključujejo se državna prvenstva za mlajše selekcije v futsalu pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. Odlične rezultate beležijo tudi ekipe ljutomerskega Meteorplasta ŠIC bara. Po osvojeni bronasti kolajni selekcije U13 in petem mestu selekcije U17 se je v nedeljo naslova državnega podprvaka razveselila selekcija U15. V igri za visoka mesta ostaja tudi selekcija U19.

Selekcija U15, ki sta jo vodila Gregor Frumen in Mario Hošpel, se je v velikem finalu merila z ekipo Slovenskih goric iz Voličine. Prvo finalno tekmo v Ljutomeru so Slovenske gorice dobile s 6:3, povratna finalna tekma v Voličini pa se je končala z neodločenim izidom 6:6.

Državni naslov je tako pripadel ekipi iz Voličine, futsalerji ljutomerske ekipe pa so si nadeli srebrno kolajno. Za Meteorplast ŠIC bar (selekcija U15) so v tej sezoni nastopali: Julian Šalamun, Daniel Pivljaković, Jakob Dolamič (vratarji), Dino Semenič (kapetan), Valentin Vukovič Kosi, Jan Kolar, Domen Antolin, Matic Ritonja, Alen Balažic, Mai Stojko, Nal Zver, David Makoter, Matic Babič in Jan Fras. Najboljši strelci ekipe so bili Valentin Vukovič Kosi (29 zadetkov), Dino Semenič in Domen Antolin (po 17) ter Jan Kolar (16).

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2024 ob 22:32 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.