https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

S sejmom Megra gradite in bivajte v sožitju z naravo

10.04.2024 ob 12:40  

V prostorih Pomurskega sejma v Gornji Radgoni so danes predstavili 33. Mednarodni sejem graditeljstva MEGRA, ki bo v Gornji Radgoni v sožitju z naravo letos gradil od 17. do 19. aprila.

Sejemsko dogajanje so predstavili mag. Gregor Ficko, direktor GZS Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala, Janez Erjavec, predsednik uprave in Boris Erjavec, izvršni direktor Pomurskega sejma.

Na več kot 9.000 kvadratnih metrih razstavnih in predstavitvenih površin se bo med 17. in 19. aprilom predstavilo 175 razstavljavcev iz 11 sodelujočih držav. Sejem bo odprl minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han ob prisotnosti ministra za kohezijo in regionalni razvoj Aleksandra Jevška.

33. Mednarodni sejem graditeljstva MEGRA bo predstavil najnovejše možnosti za sodobne, zelene novogradnje, za obnovo stavb in urejanje okolice, gradbeništvo v celoti ter energetiko, komunalo in obrt. Pospeševal bo izrabo obnovljivih virov energije in energetsko varčevanje, gradil in posodabljal infrastrukturo, poslovne objekte in domove.

S programskim sklopom GREEN bo spodbujal trajnostne tehnologije in zelen življenjski slog. Investitorjem bo ponudil mojstrske izdelke in storitve, izvajalce pa opremil z vrhunsko mehanizacijo, orodji, opremo in znanjem. Mlade bo opozoril na pomen gradbeništva in obrti ter jim ponudil ciljno izobraževanje in zaposlitev.

Pod okriljem Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala, GZS se bodo predstavili najpomembnejši slovenski ponudniki gradbenih del in materialov. S svojo ponudbo se bodo predstavile Območne obrtno-podjetniške zbornice Pomurja in sekcije Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Razstavljavci bodo ponujali najnovejšo opremo in materiale. Ficko je napovedal bogato strokovno dogajanje, saj se bo na sejmu zgodilo več kot 15 strokovnih dogodkov, med njimi številni mednarodni. 

Strokovno dogajanje bo aktualno in tehtno. Sreda bo namenjena posvetu na temo prilagajanja gradnje in obnove stavb na podnebne spremembe. Četrtek bo podčrtal strokovni posvet na temo prilagajanja gradnje in obnove prometne infrastrukture podnebnim spremembam. Poudarek bo na sanaciji po zadnjih poplavah. Potekala bodo B2B poslovna srečanja. Petek bo dan, namenjen izobraževanju in načrtovanju kariere v graditeljskih poklicih.

Obiskovalcem bodo na voljo strokovni nasveti o učinkoviti rabi, obnovljivih virih energije in finančnih podporah ter individualna svetovanja arhitektov in svetovanja o celoviti prenovi stavb, trajnostnem ogrevanju, hlajenju in prezračevanju.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2024 ob 22:32 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.