https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zaradi prometne nesreče zastoj na pomurski avtocesti

11.04.2024 ob 8:50  

Nesreča se je zgodila na odseku Sveta Trojica - Lenart.

Prometno informacijski center za državne ceste obvešča, da je bil zaradi nesreče na pomurski avtocesti med Sveto Trojico in Lenartom proti Mariboru zaprt vozni pas.

Posledice prometne nesreče so odstranili, ostaja zastoj. 


Zastoj pred priključkom Sv. Trojica je dolg približno štiri kilometre. Prav tako so zastoji na regionalni cesti Sv. Trojica - Lenart.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.04.2024 ob 13:09 gost gost

      Kje pa je ta avtocesta ? Potrebno je vprašati žerjavista in mađistra !

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.04.2024 ob 13:39 gost

      To cesto imenujejo avtocesta tisti keri so pokradli denar za pravo avtocesto. To so odstavni pasovi keri bi to hitro cest naredili avtocesto. Za to blamažo pa je kriva vlada janeza Janše takratne vlade in ministra za promet Žerjav keri je potej blamaža pobegnil nazaj v gospodarstvo.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.04.2024 ob 14:31 gost

        Za kaj je vse kdo kriv........Danes vsakdo ve, da partizani niso nič prispevali h končanju okupacije. Po 8. maju 1945 bi Nemci itak odšli. In ne bi bilo komunističnega nasilja, ne domobrancev, ne beguncev in brez ropanja in brez 45 let diktature. To so dejstva. Kot so dejstva, da pa brez žerjava niti take avtoceste ne bi blo!

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.04.2024 ob 11:24 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.