https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Dve prometni nesreči, pet kaznivih dejanj ter kršitve javnega reda in miru

 

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, dve prometni nesreči, pet povoženj divjadi, poškodbo vozila na parkirišču, dva požara, dva ugriza psa in dve kršitvi javnega reda in miru.


Na področju kriminalitete so obravnavli lahko telesno poškodbo, tatvino ženskega kolesa v Beltincih, tatvino registrskih tablic v Moravskih toplicah in tavino čebeljih panjev v Dolgi vasi. Obravnavali so goljufijo, kjer je pri menjavi denarja bila v trgovini ogoljufana prodajalka.

V Ljutomeru je padel voznik kolesa z motorjem in se je lažje poškodoval. Policisti so še obravnavali prometno nesreče z materialno škodo.

Javni red in mir je bil kršen tri krat na javnem kraju in en krat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.



Policisti nadaljujejo z aktivnostmi v zvezi iskanja pogrešanega 79-letnega Stanislava Štuheca iz Črešnjevcev. Pogrešani je visok okrog 175 cm, ima sive, kratko pristrižene lase in nosi očala. Nazadnje je bil oblečen v delavske modre hlače, srajco, moder delavski plašč in obut v gumijaste škornje. Policisti prosijo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o pogrešanem, da to sporočijo na tel. št. 113, na najbližjo policijsko postajo ali na anonimno številko policije 080 1200.

Obveščajo, da bo do 21. aprila potekala akcija za večjo varnost voznikov enoslednih vozil. Policisti bodo med akcijo izvajali poostrene nadzore na cestnih odsekih, ki jih motoristi uporabljajo najpogosteje. Opozarjajo: Motoristi bodite previdni, svojo hitrost prilagodite svojemu znanju in razmeram na cesti.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Lendava.

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2024 ob 11:22 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2024 ob 20:14 prijatelji gost

      https://youtu.be/jNExfTl8LAQ

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.