https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pohod skozi naravo - od gradiških ribnikov do Kapelskega vrha

14.04.2024 ob 10:30  

V soboto, 13. aprila je Turistično društvo Gradišče organiziralo pohod od gradiških ribnikov do kapele na Kapelskem vrhu.


Pot se je začela pred ribiškim domom Gradišče ob ribnikih, kjer so se zbrali ob 8.45 uri. Ob 9. uri so krenili na pot ob reki Muri v smeri Petanjcev. Pohodnike je pot vodila skozi čudovite kraje, mimo Radencev, in končno do Kapelskega vrha.

Na polovici poti so se ustavili ob mostu v Petanjcih, kjer so si privoščili krajši postanek s prigrizkom, nato pa so nadaljevali pot skozi Radence do Kapelskega vrha. Tam smo si vzeli čas za kratek postanek ob kapeli in se pripravili na povratek v smeri Gradišča.

Pohod je bil dolg približno 20 kilometrov in ni bil zahteven, zato je bil primeren za vse generacije in stopnje pripravljenosti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Turistično društvo Gradišče

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.04.2024 ob 20:25 gost

      to je samo tiste ki nimajo kaj drugega delati kot hoditi sem in tja

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.04.2024 ob 19:22 Janko vrbancic gost

      Zelo lepo tudi sam bi se udeležil če bi vede za pohod.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.04.2024 ob 13:45 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.