https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? Preverite nove priložnosti v Pomurju

16.04.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.


ARCONT, PROIZVODNJA BIVALNIH ENOT D.D., GORNJA RADGONA išče MONTERJA za nedoločen čas. Poskusno delo traja 4 mesece. Urnik dela poteka dvoizmensko. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo ali osnovnošolsko izobrazbo, 3 mesece delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali za razgovor pokličejo do 27. aprila. Prav tako iščejo OSKRBOVALCA LINIJE ZA BARVANJE in MIZARJA

Zalas, podjetje za avtokleparstvo, vzdrževanje motornih vozil, gostinstvo, trgovino in frizerske storitve, d.o.o., ROGAŠOVCI zaposli AVTOMEHANIKA za nedoločen čas. Poskusno delo ni zahtevano, Urnik dela je dopoldan. Pričakujejo osnovnošolsko izborazbo. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali za razgovor pokličejo do 23. aprila. 

POMURSKE MLEKARNE D.D., MURSKA SOBOTA nudi delo DELAVCU V PROIZVODNJI za določen čas 1 mesec. Poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo; smer Živilska tehnologija ali nižjo poklicno izobrazbo in vozniško dovoljenje B kategorije. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 30. aprila. 

AVTOBUSNI PROMET MURSKA SOBOTA D.D., MURSKA SOBOTA zaposli VOZNIKA AVTOBUSA za nedoločen čas. Poskusno delo traja 1 mesec. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo; smer Tehnika ali srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo; smer Tehnika. Prav tako pričakujejo 1 leto delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B in D kategorije in osnovno znanje slovenskega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti, za razgovor pokličejo ali oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 25. aprila.

CSD Pomurje; Enota Ljutomer, LJUTOMER nudi delo SOCIALNI OSKRBOVALKI za določen čas oziroma do vrnitve začasno odsotne delavke. Poskusno delo ni zahtevano. Delo poteka dopoldan. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, nacionalno poklicno klasifikacijo Socialni oskrbovalec/socialna oskrbovalka na domu, 3 mesece delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, tekoče znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 18. aprila. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.  

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.04.2024 ob 7:36 smrkci gost

      Iščem zaposlitev že 16 let pa mi zpiz ne dovoli da bi se zaposlil,reče pa da sem za upokojitev premlad sedaj ga pa jebi,zpiz je najhujša ustanova v državi jebejo te v mozak od A do Ž,največji hudiči današnjega časa,edino če si kolega,prijatel, žlahta,od soseda prijatelj ali če imaš brata in je povezan z zdravnikom,ki je v komisiji na zpizu in ta dajo v upokolitev,in tega lopovstvain lažnivosti na zpizu je ogromno mi navadni smrtniki pa ki smo zares bolani pa nikoli ne pridemo do resnice,pa vem da nas je ogromno da si zaslužimo invalidsko upokojitev ampak nismo v tej skupini,ki sem jih naštel,zpiz ste lažljivci,kradljivci in veliki hinavci.

      18 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.04.2024 ob 9:17 postani pomemben ne sam zaposlen gost

      https://youtu.be/GHmASuUIbFk https://youtu.be/bULn9Uo5tSU

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.04.2024 ob 10:33 smrkci gost

      Vem da vas resnica boli kar sem napisal,ker laž ne boli,ker kapitalisti laž,imajo za resnico,to je bolezen današnje družbe.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.04.2024 ob 10:34 gost

      Vsa delavna mesta samo začasno. To začasno odsotnost iz dela naj nadomesti direktor keri ima veliko plačo za nič dela. Bo vsaj zaslužil svojo preveliko plačo.

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.04.2024 ob 10:35 gost

      Smrkci gargamel vam je za petami. Zato si tako nastrojen.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.04.2024 ob 11:10 mlekarna gost

      nudi zaposlitev za 1 mesec, pa papirologija in sklenitev staneta več, kot ta mesec dobi plače. Za 1 mesec nudijo zaposlitev, to bi morali nekoga obesiti, saj se dela norca sam iz sebe, in to bi naj bila firma???????????????????????????????????????????

      19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.04.2024 ob 11:18 smrkec, gost

      če si bolan, se pozdravi, pa nazaj delat. Če pa nisi sposoben za delo, pa to dokaži specialistom. Imaš priložnost, saj tudi zdravniki niso tako neumni, da ne bi šel v penzijo, če si na vozičku ali v osebni oskrbi. Moraš pač zdravnikom dokazat invalidnost, ki pa ne more biti, če se imaš za invalida in igraš nogomet.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.04.2024 ob 12:02 smrkci gost

      Gost-ki se imenuješ smrkec,;100% si zaposlen na tem kapitalističnem Zpizu,zakaj te tako boli resnica,nimaš mirne vesti,ker si jih dosti ogoljufal invalidnosti pa bi morali dobiti invalidnost,tvojo žlahto,prijatelje,kolege,sosede,ljubice,morda ljubčke, in v kuverti dosti denarja si pa poslal v upokojite pa si vedel da si tega ne zaslužijo,veš da bog ima palico,in ima dva konca,ko prvič zgreši,ko udari te z drugim koncem udari za vse tudi za tisto kar je prvič zgrešil,pazi to boli in to zelo hudo in ti tvoji kolegi ne bodo mogli pomagat pazi.

      2 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.04.2024 ob 15:09 gost

      Smrkec,,, ka su ti tablete zmanjkale. Idi na SPIZ pa ti napišejo novi recept.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.04.2024 ob 16:58 ......... gost

      vsi, ke se mate za invalide, imate sigurno na ZPIZ-u kakega prijatelja, ki vas jebe v glavo.Predobro vas pač pozna in sigurno ve, da niste invalidi, saj invalidnosti ne morete dokazati. Mogoče bi pa z invalidnino glave, če bi se 2x udarili v steno in bi vam prijatelj na ZPIZU verjel, da je prazna.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.04.2024 ob 21:38 Kobra gost

      Jaz delam cele dneve pa me to tu ne zanima sem pa za to da se kapitalisti pogubijo

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.04.2024 ob 8:01 Malopridnež gost

      Nemo delo Fala . nejsan se narodo ka mo delo 8vr na den ,ka mo te 4vre lejko z Deco pa uzivo. Samo en život Man nisce mi nede časa nazaj vrto zaj pa po 24 letaj delavne dobe zginjavlen. Nemo več delo ka še ščen malo uživate tude v ton zivote .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.04.2024 ob 8:43 ..... gost

      smrkci, če iščeš zaposlitev že 16 let, pa si nemreš najti in praviš, da ti ZPIZ ne dovoli, je nekaj hudo narobe s tabo. So podjetja, ki zaposlujejo invalide, lahko greš na rehabilitacijo in boš ponovno oring za delo, lahko pa delaš tudi v normalni firmi z invalidnino. Nisi zapisal, kaj imaš za bolezen (ali psihična, ali poškodba in podobno) in nisi zapisal, zakaj naj ti ZPIZ zaposlitve ne bi dovolil?. Sa pa ZPIZ NI INSTITUCIJA, KI DOVOLI ALI NE DOVOLI ZAPOSLITEV. zA ZAPOSLITEV SO DELODAJALCI. Še to, kako nimaš prijatelja na SPIZ- u, ko tako dobro veš, kaj se tam dogaja in kdo lahko gre v penzijo. Ali ga pa imaš, kot je nekdo že zapisal, pa te preveč dobro pozna, da foliraš in se delaš bedaka. Nisi pa zapisal, kaj je tudi vzrok tvoje invalidnine, če sploh imaš invalidnino, pišeš pa, da si bolan in da ZPIZ pravi, da si za upokojitev premlad. Skratka, nerazločno in brez bistva, ki se rabi za upokojitev.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      17.04.2024 ob 13:43 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      17.04.2024 ob 13:55 smrkci gost

      Ha,ha,ha..............................jebemtik kako resnica boli vas,ki ste invalidsko upokojeni,ki so vas upokojili tisti skaterimi ste bili na feštah in piknikih ali pa morda sosedi od žlahte.Nič ni skrito kar se nebi razodelo in tajno kar se nebi izvedelo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      17.04.2024 ob 17:31 Darko k gost

      Naj pošteno plačajo avtobusne sofere, pa do meli šofer. Nej pa 1200 eur za 200 ur

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.