https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Ključavničarstvo Horvat - Vaša zanesljiva izbira za vrata in ograje!

Turnišče, 16.04.2024 ob 16:00  

Prava in zanesljiva izbira za nova vrata, ogreje ali nadstreške. Najdete jih tudi na sejmu Megra.

Od vrat do ograj, Ključavničarstvo Horvat iz Turnišča že več kot dve desetletji ponuja izjemno kakovostne rešitve za vaš dom. Njihovega notranja in dvoriščna vrata ter aluminijaste ograje, ne izboljšujejo le estetiko doma, ampak tudi zagotavljajo varnost, zasebnost in trajnost.

Njihova ponudba vključuje garažna vrata, vhodna, notranja in dvoriščna vrata, aluminijaste ograje za dom in nadstreške.

Zakaj izbrati Ključavničarstvo Horvat?

Z več kot 20 leti izkušenj, je Ključavničarstvo Horvat sinonim za kakovost in zanesljivost. Ponujajo prilagojene rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam in željam. Ne glede na to, ali gre za klasičen ali sodoben slog, vam bodo pomagali najti popolno rešitev.

Pri izdelavi uporabljajo le najkakovostnejše materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost na različne vremenske razmere.
Ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem svetovala in vam pomagala izbrati najboljše možnosti za vaš dom. Skupaj bodo ustvarili rešitev, ki bo presegla vaša pričakovanja.

Obiščite jih na sejmu Megra 

Od 17. do 19. aprila jih lahko tudi obiščete na Sejmu Megra v Gornji Radgoni. Najdete jih v Hali A-36, vsak dan med 9. in 18. uro.

Če razmišljate o novih vratih, ograji ali nadstrešku, izkoristite to priložnost, da se posvetujete s strokovnjaki Ključavničarstva Horvat in dobite nasvete o najboljših rešitvah za vaš dom.

Ne glede na to, ali želite osvežiti videz svojega doma, povečati varnost ali izboljšati funkcionalnost, Ključavničarstvo Horvat vam bo pomagalo, da bo vaš dom še lepši.

* Oglasni prispevek 

    Fotogalerija