https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Puconcih potekala tradicionalna Biciklijada

Puconci, 21.04.2024 ob 12:30  

V nedeljo je potekala tradicionalna Biciklijada, kolesarski maraton po občini Puconci. Na voljo so bile štiri trase z različnimi zahtevnostmi.

V nedeljo, 21. aprila, se je v Občini Puconci odvil že 22. tradicionalni rekreativni kolesarski maraton – Biciklijada, ki je tokrat ponudil štiri različne proge za kolesarje vseh nivojev pripravljenosti. Udeleženci so imeli priložnost raziskati lepote razgibane pokrajine na kolesih, pri čemer je letos bila dodana posebna novost, 23-kilometrska proga za gorske kolesarje.

Štart maratona je bil pred upravno stavbo občine Puconci, ob 10.30. Letos so bile kot v prejšnjih letih tri standarne proge. Najzahtevnejša od teh je bila Rdeča proga, ki je s 55 kilometri tudi najdaljša, poleg tega pa ima tudi resnejše vzpone in je primerna za bolje pripravljene rekreativce.

Zelena proga je dolga 30 kilometrov, s 168 višinskimi metri razlike in krajšim vzponom, s čimer je izziv za manj pripravljene rekreativce. Rumena proga je dolga 17 kilometrov in je namenjena družinam z otroki, saj gre za nezahtevno progo, ki poteka po naseljih in brez težjih odsekov in vzponov.

Letošnja novost pa je bila 23 kilometrov dolga MTB proga, namenjena gorskim kolesarjem. 

Letošnjega maratona se je v lepem vremenu udeležilo preko 200 kolesarjev, tudi družin z otroki. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.04.2024 ob 16:09 gost

      Dobr ka Nej bilo vroče. Ker bi se eni debeli kolesari skuhali v tej svileni tesni opremi. Še po j,,,,,, bi njim dol švic tekel.

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.04.2024 ob 19:49 🚴‍♂️🚴🚴‍♀️ gost

        Saj je res zdravo kolesariti, je pa hecno videti sto (ali pa še več) kilne tipe z vrhunskimi kolesi, v dresih UAE ali Jumbo Visme, kako švicajo in riskirajo infarkt samo zato, da se pokažejo.😫😂🤪

        10 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.04.2024 ob 22:23 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.