https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Z avtom trčil v kolesarja, nasilnežu izrekli prepoved približevanja, pridržali razgrajačico

20.04.2024 ob 7:20  

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, zasegli moped, prijeli šest tujcev, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način, pet primerov povoženja divjadi in štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Ob 15.30 je v Gančanih voznik osebnega avtomobila, zaradi izsiljevanja prednosti v križišču, trčil v kolesarja. Kolesar se je v trčenju lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja, zalezovanje, neplačevanje preživnine, ponarejanje listin, zatajitev in napad na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršiteljica, ki se kljub intervenciji policistov ni hotela pomiriti, je bila pridržana na PP Murska Sobota.

Voznici je bil zasežen moped, ker ne poseduje ustreznega vozniškega dovoljenja za vožnjo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.04.2024 ob 17:57 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.