https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Šalovcih zapeli s srci

23.04.2024 ob 17:50  

V Šalovcih so se pridružili akciji Vseslovensko petje s srci. Danes so se zbrali v tamkajšnji osnovni šoli in skupaj zapeli slovenske pesmi.

Petju s srci so se v Šalovcih pridružili otroci Osnovne šole in vrtca Šalovci, Socialna kmetija Korenika – večgeneracijski center Štorklja, Društvo upokojencev Šalovci in Zavod za turizem, šport in kulturo Šalovci.

Zbrani so najprej skupaj zapeli slovensko himno ter skladbi Lipa zelenela je in Naj ljubezen združi vse ljudi, nato pa so sodelujoči zapeli še nekaj pesmi po svojem izboru.

Akcija Vseslovensko petje s srci se odvija po slovenskih mestih že sedmo leto. Gre za neformalen praznik, ki vsako leto na dan Zelenega Jurija »poveže vse generacije, neguje slovensko kulturo in jezik, krepi narodno pripadnost in ustvarja boljše vzdušje v družbi. Povezuje Slovence in Slovenke v domovini in tiste, ki živijo izven naših meja.,« so zapisali pobudniki.

Pojemo lahko na delovnih mestih, vrtcih, šolah oziroma kjerkoli smo - na sprehodu, v avtu, a starostnem domu ali na bolnišnični postelji, so prepričani pobudniki.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.04.2024 ob 23:52 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.04.2024 ob 0:33 AnneWalker gost

      Want To Work From Home Without Selling Anything? No Experience Needed, Weekly Payments... Join an Exclusive Group Of People That Cracked The Code Of Financial Freedom! Learn More details Good luck...... Visit this website ....... 𝐰𝐰𝐰.𝐩𝐚𝐲𝐬𝟒𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.