https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski policisti obravnavali več kot 200 prehitrih voznikov

23.04.2024 ob 15:19  

V minulem tednu je po vsej državi potekala preventivna akcija za zmanjševanje hitrosti na naših cestah. V Pomurju so v času akcije policisti obravnavali več kot 200 prehitrih voznikov.

Pomurski policisti so v tem času med poostrenimi nadzori ugotovili skupno 203 prekoračitve hitrosti od tega 107 kršitev v naselju. Najvišja izmerjena hitrost v naselju je bila 113 km/h.

V petek, 19. aprila 2024, je v skoraj vseh evropskih državah potekal maraton nadzora hitrosti, ki se mu je pridružila tudi Slovenija. Tega dne so policisti med 6. in 18. uro na vnaprej objavljenih lokacijah poostreno preverjali hitrost voznikov in samo ta dan na območju PU Murska Sobota ugotovili 61 prekoračitev hitrosti (od skupno 203), od tega 25 kršitev v naselju.

Policisti ob tem znova pozivajo: »Vozniki, spoštujte omejitve in prilagodite hitrost vožnje razmeram na cesti. Ne zaradi strahu pred globo, temveč zaradi svoje varnosti in varnosti drugih«.

Foto: arhiv Pomurec  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.04.2024 ob 16:20 gost

      Koliko od 200 prehitrih voznikov je bilo iz vrst policije.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.04.2024 ob 21:11 gost

      Ja treba je čim več kazni napisat, da te eni pajkani lahko napredujejo.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.