https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Po enajstmetrovkah Beltinčani ostali pred vrati finala

24.4.2024  

V polfinalu Pokala Pivovarne Union je bila danes, 24. aprila, v Športnem parku Nova Gorica odigrana tekma med Gorico in Beltinci Klima Tratnjek. Po enajstmetrovkah so se Beltinčani poslovili od finala.


Gorica - Beltinci Klima Tratnjek 6:4 (0:1, 1:1)

(Černe v 43. min; Kadrić v 59. min)

Enajstmetrovke: 

Baruca 2:1 / Nerguti 2:2
Lesjak 3:2 / Težački 3:3
Almeida 4:3 / Kralj 4:3
Krstić 5:3 / Pihler 5:4
Marjanac 6:4 / X

GoricaJurca, Marinič (od 86. Vendramin), Inwen, Ćosić, Hodžić, Brkić (od 86. Almeida), Baruca, Marjanac, Hrka, Jalinous (od 103. Lesjak), Kadrić (od 103. Krstić).

Beltinci Klima TratnjekZver, Zorman (od 119. Katuša), Črnko (od 77. Vodeb), Kaučič, Štrakl (od 90. Rantaša), Sočič, Težački, Jug, Nerguti, Pihler, Černe (od 54. Kralj).

Sodniki: Martin Matoša, Aleksandar Kasapović, David Gabrovec, Mihael Antić, Nejc Kajtazović, Alen Borošak.

Rumeni kartoni: Jug, Vodeb.

Prvi polčas je ponudil številne priložnosti, prvi zadetek pa je bil dosežen v končnici prve polovice tekme. Beltinčani so povedli v 43. minuti, ko je Černe sprejel žogo v kazenskem prostoru in premagal domačega vratarja za vodstvo 0:1.

V 59. minuti so domači po kotu prišli do izenačenja. Slabo reakcijo prekmurske obrambe je izkoristil Kadrić, ki je zatresel nebranjeno mrežo žutih za 1:1. Redni del tekme se je končal brez zmagovalca.

V 109. minuti so imeli Beltinčani lepo priložnost. Jan Bruno Kralj je po predložku streljal z glavo, a je žogo poslal mimo gola. V podaljšku ni bilo zadetkov, tako so o zmagovalcu odločale enajstmetrovke.

Beltinčani so po streljanju enajstmetrovk ostali pred vrati finala. Z bele točke so bili za žute uspešni Nerguti, Težački in Pihler. Kralj je žogo poslal preko vrat. Na drugi stani so domači petkrat zadeli iz bele točke in si priborili vstopnico v finale pokalnega tekmovanja.

Drugi polfinalni obračun bo jutri odigran v Fazaneriji, ko se bosta pomerili Mura in Rogaška. Finale bo 24. maja v Stožicah. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.04.2024 ob 23:04 SODNIŠKA MAFIJA gost

      Kak so danes sodniki oškodovali Beltince tako bodo jutri Muro to je enostavno mafija. Gorica je dala gol iz čistega prepovedanega položaja, saj če gledate posnetek sta dva igralca Beltinec stala izven igrišča za črto, razen če pri NZS in sodniški mafiji velja, da črta NI KONEC IGRIŠČA. Potem čista nedosojena enajstmetrovka za Beltince, čisto enostransko sojenje prekrškov vse za Gorico, KAJ VELJA VAR ČE JE TO MAFIJA IN GORICA JE MORALA ZMAGATI. V glavnem sramota, da Prekmurci dovolimo, da se ta sodniška mafija tako norčuje iz nas.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.04.2024 ob 9:52 Janči gost

      Lepo so se predstavili širši slovenski publiki. Penali kot penali, glavo gor in gremo dalje, dečki. Zelo uspešna sezona!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.04.2024 ob 10:00 gost

      Komentator je povedal podatek, da v Beltincih živi 270 Madžarov?! A so "naši dečki" spremenili narodnost?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.04.2024 ob 10:06 gost gost

      ŽOGA JE BILA ZA ĆRTO ŠE ENKRAT POGLEDNITE GOL GORICE SAKA ČAST BELTINCI VSE ČESTITKE ZA IGRO IGRALI STE PROTI 12 NEMREŠ MAFIJA DELA V LJUBLJANI ZDAJ ŠE MURO MRDNE SODNIK KA PA TE PROTEST PRED NZS

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.04.2024 ob 10:10 gost

      Kaj pa je delal golman pri golu Gorice, čisti njegov gol.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.04.2024 ob 15:00 gost

      BELTINCI skozi NIŽJELIGAŠE DO POLFINALA srečkoviči žreb vam ni dal prvoligaša drugače bi izpali v 1 koli . NEZASLUŽENO ste prišli do polfinala.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.04.2024 ob 15:41 gost

      Kolko sem jaz videl tekmo, so se Beltinci branili večji del tekme in igrali bunker. Gorica je imela kar precej priložnosti in bi tekmo morali dosti prej odločiti, kot po 11 metrovkah. Škoda, ker drugače sem privoščil Beltincem finale, ne privoščim ga pa Muri, samo brez brige Nzs mafija ne bo dovolila, da bi Mura ostala brez pokalne lovorike.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2024 ob 15:47 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Što tebej pijta kumi privouščiš ge san Murin navijač pa san želo finale Mura Beltinci.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.04.2024 ob 16:12 gost

      AAAAAAAAAAAAAAAAAaa možeš, da mi ga popušiš i tvoja Mura Kura iz samo naše Puuuuuuuuuuuuuuuuššššššššššššššššššššššššššššššššče

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.