https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Člani Likovne sekcije Mozaik na ogled postavili pomladna dela

25.04.2024 ob 15:00  

V Medgeneracijskem središču Mensana so minuli četrtek odprli razstavo članov Likovne sekcije Mozaik pri Društvu upokojencev Murska Sobota z naslovom Pomlad v Mensani.

Razstava v sodelovanju z Medgeneracijskim središčem Mensana ter društvom Mozaik s povezovanjem daje poklon medgeneracijskemu sodelovanju, druženju in kvalitetnem delovanju društva, njihovih sekcij ter članov, s katerimi skupaj tvorijo pomemben del povezovanja in prenosa znanj različnih generacij.

Razstava je v Medgeneracijsko središče Mensana privabila številne obiskovalce, ki so si z zanimanjem ogledali unikatna dela pravih »slikarskih mojstrov« DU Murska Sobota. Razstavljena umetniška dela s svojo izvirnostjo in unikatnostjo pobožajo oči gledalca in približajo lepoto in vonj dišeče in tople pomladi.

Na odprtju sta zbrane sta nagovorili predsednica Društva upokojencev Vlasta Veren in vodja likovne sekcije pri Društvu upokojencev Murska Sobota Darinka Horvat.

Razstavo je organizirana v okviru preventivnega programa Za boljši jutri z demenco Društva za socialno vključenost Mozaik. Na ogled bo do 25. maja.

Več fotografij v spodnji galeriji …

Foto: MOZAIK - Društvo za socialno vključenost

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.04.2024 ob 18:21 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.04.2024 ob 19:39 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐄𝐬𝐡𝐨𝐩𝐂𝐫𝐚𝐳𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.