https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

Objavljene novice

FOTO: Kako je župan Občine Kuzma s sodelavci privarčeval 1.000 evrov za javni sektor

Kuzma, 12.4.2012  

Župan Jožef Škalič in uslužbenci občinske uprave so minulo sredo pripravili delovno akcijo – zasaditev cipres ob novem parkirišču v Kuzmi in cvetlic pri občini.


"Na ta način je bilo privarčevanih cca, 1.000 evrov, kar predstavlja vsaj simboličen prispevek k varčevalnim ukrepom na področju javnega sektorja," je zapisano v prispevku, ki je bil objavljen na Pomurec.com pod uporabniškimi novicami, ki jih odslej lahko objavljate pod zapisom DODAJ NOVICO.

Mi pa dodajamo - všečna poteza, upamo, da bo "sajenje cvetlic" vzpodbudilo javni sektor, da bo (bolj) učinkovito "zacvetel" tudi v praksi...

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.04.2012 ob 12:52 goričanec gost

      pohvalno...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.04.2012 ob 20:58 siko gost

      Poleg toga,kelko de tau parkirišče koštalo ,pa kak je na konci vo spadnilo ka gor spraviš neven če 12-15 avtov pa baje ka nekšna krugla pride na sredini katastrofalna draga-je rejsan pohvale vrejdno ka se vsaj prišpara pri sajenje. Bojin se pa ka de tau vse na konci tak lepou zanemarjeno kak 20m vstran nekšni spominski park ali ka je to že? Pa pohvala zaposlenim na občini in županu!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.