https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

Objavljene novice

Nova spletna stran Domoljubnega krajevnega združenja Puconci

 

V zadnjih nekaj letih smo bili ena izmed najbolj aktivnih borčevskih, domoljubnih in miroljubnih organizacij na tem delu Pomurja.

Zaradi nekaj letnega nerazumevajočega odnosa naše organizacije na regionalnem nivoju smo se želeli organizirati kot samostojna pravna oseba znotraj ZZB. Soglasja ni bilo, bivšo krajevno organizacijo smo razpustili in 20. marca 2011 ustanovili Domoljubno krajevno združenje Puconci, katera v vsebinskem smislu nadaljuje delo KO.Deluje na vseh vrednotah NOB in osamosvojitvene vojne. V novo združenje se je včlanino večin prešnjga članstva, imamo veliko novih, že čez 200 čalnov (borcev, pripadnikov narodne in civilne zaščite, različnih generacij in struktur naših občanov), ki spoštujejo vrednote NOB in Osamosvojitveno vojno, ki so nas v preteklosti družile.

Z aktivnostmi nadaljujemo v pomurskem in širšem prostoru. Sodelujemo z borci iz Maribora, m. Pijade, Vitanja, Šmartnega pri Litiji in Zaboka na Hrvaškem ter Zvezo slovencev na Madžarskem. Program vsebuje še vrsto aktivnosti.

Se želite včlaniti v našo Domoljubno krajevno združenje? Prenesite si prijavnico na tej povezavi link

    Fotogalerija