https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

Objavljene novice

Državne prvakinje ŽNK Pomurje remizirale z Jevnico

Beltinci, 22.5.2012  

V Beltincih je bilo v nedeljo veselo, saj so se državne prvakinje ŽNK Teleing Pomurje prvič za tem, ko je postalo jasno, da imajo tri kroge pred koncem neulovljivo prednost, predstavile domačemu občinstvu. V napeti tekmi so Pomurke proti Jevnici dvakrat zapravile prednost dveh zadetkov, tako da se ekipi na koncu razdelili po točko.

ŽNK Teleing Pomurje : ŽNK Jevnica 4:4 (2:0)

Strelke: 1:0 Rogan (26.), 2:0 Tibaut, 2:1 Grad (46.), 2:2 Jerina (48.), 3:2 Nikl (67.), 4:2 Nikl (72.), 4:3 Grad (77.), 4:4 Petrač (87.).

Gledalcev: 80

ŽNK Teleing Pomurje: Puš, Klemenčič, Zver, Prša (od 83. Ferencek), Rogan (od 68. Kozar), Marič (od 53. Nikl), Antolin (od 73. Kozic), Zelko, Špur, Vrabel (od 85. Misja) in Tibaut.

FOTO: Boštjan Rous

V naslednjem krogu bodo nogometašice Pomurje gostovale v Velenju pri Rudarju Škale, v zadnjem krogu, ki bo na sporedu 10. junija, pa se bodo državne prvakinje poslovile od letošnjega prvenstva v Beltincih proti Slovenj Gradcu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.