https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POM-MUZIKA

Se ukvarjaš z glasbo, imaš band? Predstavi se v Pom-muziki!

21.6.2012  

V tokratni Pom-muziki predstavljamo letošnje glasbenike, glasbenice in bende, ki so se predstavili. Hkrati pa vabimo vse, ki si bi želeli biti predstavljeni v rubriki, da nas kontaktirate. Več v članku...


Poletje je že pred vrati, pred nami je obilo koncertov in festivalov - večjih in manjših, kjer se poleg velikih, že poznanih bandov, predstavljajo tudi mladi. Nekateri pa ali nimajo možnosti, ali dovolj poguma za nastop - takšnim in pa tudi tistim, ki že nastopajo, ponudi Pomurec možnost, da se lahko predstavijo širši publiki v rubriki Pom-muzika, ki je na sporedu vsak drug četrtek.

Če se želiš tudi ti ali tvoj band predstaviti v rubriki, potem pošlji mail v katerem se na kratko predstaviš in poveš s čim se ukvarjaš - ali poješ, kateri instrument igraš, kakšno zvrst? Vse ostale informacije in napotke pa dobiš potem ko nas kontaktiraš na mail: marina.benkovic@pomurec.com.

Za lažje odločanje pa predstavljamo tudi nekaj najbolj popularnih člankov iz rubrike Pom-muzika:

1. Tina Vrdjuka

Tina Vrdjuka meni, da mora vsak glasbenik biti sam svoj največji oboževalec.

 

2. Kristjan Kuhar

Kristjan Kuhar, dijak predšolske vzgoje v Ljutomeru, je raper, ki v svojih besedilih predstavlja sebe in družbo okrog sebe.


3. David Kreslin

David Kreslin, ki prihaja iz Rakičana, nas je navdušil z vokalom in kitaro ter s tem, da mu je uspel vpis na Konservatorij za glasbo in balet v Mariboru, kamor se lahko vpišejo le mladi glasbeniki, ki dosegajo določene pogoje in so resnično nadarjeni za glasbo.

Tina Vrdjuka

Foto: Aleš Gjerkeš

Tina Vrdjuka meni, da mora vsak glasbenik biti sam svoj največji oboževalec.

Ogled celotnega prispevka

 

Kristjan Kuhar

Kristjan Kuhar, dijak predšolske vzgoje v Ljutomeru, je raper, ki v svojih besedilih predstavlja sebe in družbo okrog sebe.

Ogled celotnega prispevka


Energy

Skupino Energy z Goričkega sestavljajo fantje v starostnem razponu med 20 in 40 let, njihova posebnost pa je stil frajtonarice z bobni.   

Ogled celotnega prispevka

 

Hand in mine

Hand in mine so band iz Pomurja, ki preigrava zvrst, ki je v zadnjih letih čedalje bolj popularna med mladimi - hardcore.

Ogled celotnega prispevka

 

OGLED OSTALIH PRISPEVKOV V POM-MUZIKI

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.