Miroslav Topič odstopa z mesta predsednika Mure 05

Uredništvo Pomurec | 29.06.2012 ob 13:26

Topičev odstop naj bi »izsilili« igralci.


Predsednik Mure 05 Miroslav Topič naj bi podal odstopno izjavo z mesta predsednika ND Mura 05. V roku sedmih dni naj bi bila sklicana tudi izredna skupščina kluba. 

Kmalu naj bi bila predstavljena tudi nova imena uprave murskosoboškega prvoligaša. Po neuradnih informacijah naj bi Topičev odhod zahtevali igralci, v nasprotnem primeru naj ne bi želeli odpotovati na prvo evropsko tekmo v Baku. Nastop murašev z odstopom Topiča zdaj ne bi bil ogrožen.
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (5)

  gost
  gost - eee

  nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :))))))))) hehe končno!!!
  gost
  gost - eden

  KA PA ZAJ,ŽALOST.............
  gost
  gost - mike

  Koncno ali nima pa ta bebec toliko pameti da bi sam od sebe odstopil
  gost
  gost - fgdfg

  daj smirte se vsi ka de kradno če so ove ka so prlej bilij vse pokradnole topič je še najmenje kriv zdaj je tak mura z odstopom topiča tik pred propadon on je probo rejšte samo kda te vsi hrbet obrnejo težko kaj san narede že celec be leko malo bole pomago tak kak recimo zaho štere se več ukvarja s klubom kak igralce...
  gost
  gost - julija72

  končno naj gre ker laže vsako drugo besedo nekateri igralci niso dobili še niti evra sram ga naj bo.
  gost
  gost - igralec

  Ja zgleda ka je nešče Topiče hudo na "prste stopo". Najprej je odstopil s položaja poslovnega direktorja pri tovarni RLS ( Rene Lezard Slovenija) v Gornjih Petrovcih, zdaj pa še tukaj ...
  gost
  gost - fgafg

  klub je pred igralci razen pri mure je obratno...
  gost
  gost - pizdun

  fala bauge, končno je že skrajne čas bil
  gost
  gost - gost

  ko piješ pokliči taxi.Čas je že.
  gost
  gost - sss

  hvala ti bože...
  gost
  gost - KIRI

  eh un je pa rejsan vse zrikto pravi majster hehe....samo zdaj de pa še veča ciganija se dogajala...
  gost
  gost - eden

  mater ste eni srečni ka je odstopo.............zaj de pa rejsan vse naj naj ali ka??????
  PREKMUREC
  PREKMUREC

  No navijači Mure. Zaj vas pa nika več ne zadržavle ka tude kaj svojih pejnez date za Muro.
  gost
  gost - halo

  HEHE, ZDAJ KDA JE VSE ZAJEBO je odstaupo:) HEHEHE Jebeš nogomet in prizadete navijače! In ka njmi zdaj što lejko?????????????? ZAJEBO JE VSE!!!!! IN TAU SAN OPOZARJO ŽE OD SAMOGA ZAČETKA. MURA de šla v PM on ma pa čisto VEST!!! HVALA LEPA VSEM in ADIJO
  gost
  gost - korennek

  halo, tij si takse primitivec ka večjoga nega na sveti! Zakoj so te zdaj prizadeti navijači??????? Idiot, prle malo premisli ka napises!!!!!
  gost
  gost - liči

  Pa ka de zdaj s tem rešeno? No da vas zdaj vidimo junake, baje ka zaradi njega nejso ščeli dati pejneze v klub, do jih zdaj tej vaše dale, ka de se nogomet v Sobote dale fural ali ka te si pa zdaj zmišlavale.
  gost
  gost - adem adem

  odgovor na gost halo: ce te ne zanima nogomet ne komenteraj pa ne seri s taksimi . meni ce kaj ne zamina ne komentejram
  gost
  gost - fdsf

  @korennek murine gringose so resno bole boge sever se letos sploj nej čiu to nejso več tisti pravi navijače ampak takšne ka odejo na tekme ka se v mečejo stare gringose pa fajn na juge gledajo pa se derejo tak kak trbej jug je letos bil sto pa ena proti severe..!!
  gost
  gost - halo

  korennek ..............ZAKOJ SO KRIVI NAVIJAČI....saj pa vi ste ga kot ovce podpejrali. Še kak ste njemi eni prav davali! Vsi ostali keri smo pa znali ka nede dobro pa smo bili KRITIZIRANI in tau spune! TELKO KA TE ZNALI KA SAN S TEN MISLO!
  gost
  gost - halo

  AJA PA Še TAU: Tisti ka smo bili prauti Topičovin idejam smo nej bili KAO ''navijači'' :) Vsi ostali kateri ste ga pa podpejrali pa ste bili navijači! Zatau uporabljam izraz navijači:)
  gost
  gost - korennek

  ...halo.... kda san pa te je topiča podpero???????????????? no povej mi !!!!!! Pa te san je zdaj po tvojen budalo, ka navijan za muro?????? Glupane jedan......
  gost
  gost - y

  odstoupo?? V zemlo bi se naj pogrezno..
  gost
  gost - halo

  korennek.....enostavno nerazmiš:( Na večina forumaj je piso folk v smisle: če si prauti topičovih idejaj si nej navijač. Nekaj vas je melo bilice in pravilo kak de se končalo če te njega poslušali. Tak ka neven če si se že prej oglašo, ali pa zdaj motaš in šinfaš, kda je vse že gotovo! ZDAJ KDA SE LADJA POTAPLJA JE GOTOVO!!!! PREJ SE JE VIDLO ŠTO JE MEL PAMET NA MESTI IN NEJ SPADNO NA TE LAŽI IN FINTEJRANJA! Malo si poglednite zgodovino sobotainfo pa te vidli kak so eni vlufte skakali kda je topič kakšno laž sprdno!! ZDAJ PA DE FAJN SPIZDO IN S ČISTO VESTJAU NA VAS S PRSTON KAZO in si mislo:'' Haha saj ste me pa vi podpejrali'' Pač resnica je takšna
  gost
  gost - srečko

  Evo to ste vsi čakali......zgodilo se je....ka pa zaj dale?.....Ka zaj pride g. Štihec pa de maho z čarobnof palicof pa z svojin cvilečin glason privabo sponzore pa rešitev za Muro?....jok deca dragi.....v ozadji obstaja dosta več kak pa samo Topič.....on je bil samo kak se že pravi "LUTKA SA NASLOVNE STRANE"...puno lešinarov gej še tu odzadaj......ja za toga minivinija Lotriča ka je nategavo to pogodbo tak dugo bi pa pravo ka njeme je preveč greben zraso pa se ma za atleta na profesionalnoj ravni....pred dvema letoma so ga hvalili v oddaji Rad igram nogomet kera je namenjena pijoniran pa kadeton...pa mislin ka še on med tiste spada ka je nej dorasel (nej po višini !!!) moškome fuzbale pa ka de še mogo dosta spreletate ka de prišo na raven enoga povprečnoga prvoligaša! Omeno bi pa še ka svaka čast prekmurcon ka so cejle sezone podperali klub z velkov udeležbov na tekmaj pa dosta prispevali z nakupon vstopnic, ka se je Mura dokopala do tejc ge je zdaj čiglij je nej položaj zavidlivi ali vseeno, prvo leto nazaj med elitov pa včase 3. mesto je pa mislin ka velke pohvale vredno!!!
  gost
  gost - pa-pa

  zdaj de pa kaj inačik? mura v ligo mnz kama bi mogla iti že leta 2005
  gost
  gost - bg

  MIRO NI ODSTOPIL PREVERJENO OSEBNO PRI NJEM PRED 5 MINUTAMI....
  gost
  gost - eko

  No fantje pa se je začelo, drugo leto se vidimo v Pomurski ligi kamor vsi spadamo z Nafto vred
  gost
  gost - gost

  Dobili ste kost do jo glodate za konec tedna. Cela Slovenija se nam smeje.
  gost
  gost - znalac

  Upam, ka resno odstopo pa ka je se nej prepozno. Eni redni mimo mlatite, ampak fesnica je taksna ka je bil Topic katastrofa. Nemi uporabljo zaljivk si pa marsikatero zaslujze. Gucin iz prve roke in tude zaradi informacij iz kluba! Mogocese j trudo, vendar nema znanja, nej izkusenj, osebnost njemi je katastrofalna, nema nibenih vez... To je bila cejla farsa z njin in je vse zajebo... Zna se kda je eoubo pogoje za domaco europsko tekmo pa neje s prston migno, prejsni teden je se inok pijto ka zdaj ze moreki napravit so pa malenkosti. Izgleda ka je pa vztrajo tak dugo ka je kesno zaxrsit situacijo in de pravo kak je ze grozil, ka ide po gobe vse ce on odijde. Ce bi sau prlej bi bilou nace pa Šimundza bi tude ostano! Upanje umre zadnje. FORZA MURA!
  gost
  gost - GOST

  CE MORA TOPIC ODSTOPITI POTEM MORAJO ODSTOPITI VSI,KOLIKO VEM JE PUHAN BIL ZADOLZEN ZA FINANCE IN S TEM DA NI DENARJA JE POSLEDICNO KRIV PUHAN,KI NI PRIPELJAL NOBENEGA SPONZORJA,POTEM JE SE TU SPORTNI DIREKTOR KI NE VE PRODATI NOBENEGA IGRALCA IN POTEM JE TU TOPIČ KATERI JE VSEM VERJEL..CE JE POTREBEN ODSTOP MORAJO ODSTOPITI VSI,KI SO V MURI..
  gost
  gost - mojca .m

  Vsi kerih komentare šten valda redno kupujete karte po rednoj ceni pa tak prispevate v proračun kluba. Ah ja nej ste do zdaj? Se pravi ka te zdaj gda je Topić odstopo? Vaka van čast.ŽALOSTNO
  gost
  gost - poznavalec

  Prišel je čas , da se prekmurje odcepi od slovenije in istočasno vloži tožbo v Štrasburu napram slovenije : vsekakor bomo imeli tudi izbrisane , vendar bomo tem dali šanso da se vrnejo v rodno lopovsko slovenijo ali pa jih enostavno zbrišemo . Že leta 1995 je na NZS bilo povedano ;;; citiram, "kaj se pa tam gori grejo" bili so tudi naši predstavniki iz pomurja in prlekije, Končno se obeta scenarij star že 17 let, In prav je tako ---------------------- v LJ poznajo domače lopove in nekaj let nazaj šola ni dosti pomagala ---------- adijo prekmurski nogomet , žal
  gost
  gost - kiki

  Mura bi morala že takrat iti v peto ligo kot Olimpija, ne pa je imela privilegije, pa tudi če nebi muro povabili kot četrto uvrščeno v prvo ligo,le te še dolgo nebi videla.....za gostovanje na prvi evropski tekmi pa tako mura nima denarja niti za sendviče, kaj šele za hotel in letalo.....čaka vas ista liga kot nafto.
  gost
  gost - manemoj

  Haha pa to je tragikomedija pazi ti tolko novic o tem DA BO Topič ostopil, ne DA JE odstopil haha pa to se lahko samo v Muri dogaja. Pa dajte no lepo vas prosim, če je odstopil naj odstopi ne pa, da se gre v javnost z novico DA BO odstopil, kot otroci v vrtcu. Se vidi, da Topič in uprava niso dorasli, da bi vodili klub v MNL, kaj šele v 1. SNL.
  gost
  gost - drago

  Sedaj gre vse k vragu...KAJ PA DE S 250.000 eur katere je dalo JAVNO podjetje komunala. KAJ LAHKO PRIČAKUJEM V BLJIŽJI PRIHODNOSTI povišanja stroškov:( KAJ JE SEDAJ S TEM in KDO BO ODGOVARJAL....Župan sram te bilo in tvoja nepremišljena logika in prilizovanje!!!!!!!!!!!!!!!!
  gost
  gost - žalosten navijač

  Glede Topiča samo tou, ka je bil velki bedak, ka je sploj prevzel funkcijo predsednika Mure....pa vsi dobro znate, ka je fuzbal vreča brez dna.....mijnoli so časi političnij naročil, ka more podjetje dati telko pa telko pejnez tomi al pa tomi klubi....pa vsi tisti pametni povejte, ge pa so sponzori, ka bi dali prepotrejbne pejneze..... No zdaj mo pa vidli, kak do so vsi bili za to predsedniško funkcijo...zdaj de izgovor, ka zatou, ka je telko duga....hehe....tudi, če nebi bilou nika douga, bi se toga vsi ogijbali, kak vraga na krijži....no živi bijli pa vidjeli..... Topiči pa lejko vsi povejte le fala, ka se je trujdo, pa bojte gvišni, ka je za sebe nej nika krej zel....njegova slaba stran je tou, ka je nej znal ocejniti situacije, ka san nemre nikaj pomagati....pa tou, ka je vsen preveč vrval.....torej, ka je preveč zeleni in naiven za takšo funkcijo, ge moreš biti ajdi pokvarjeni, ka lejko med tejmi velkimi ribami plavaš....on pa je nej niti ribica....
  copicar
  copicar

  gost - srečko dobro si napiso
  gost
  gost - gost

  Delat se spravte...
  copicar
  copicar

  gost - žalosten navijač fajn si napiso tudi ge san takšnoga mnenja
  gost
  gost - hehe

  Velko podjetniško žilico mate vi komentatori! Najležej je sedeti pa vsakoga v rit fudati.Malo se vsi umirite z Topičon.Pol Sobote so nan spokradnoli ( če še nej malo več ). Trifrtale lidij v Soboti pa v širši okolici je na kurčevoj socialni, ostali pa plača 600 eur.Meli smo klub keri je trošo takše pejneze ka bi lejko pol teh ludi plačuvali.Zdaj pa ka se nešče trujdi pa ga goni v kurac.Bravo tou je najležej.Dragi Prekmurci zatou pa se v našoj prelejpoj Murski nič ne dogaja pa ne dela ( konkretnoga ).Što de vlago v narod keri zna samo štenkati?!
  gost
  gost - realno

  Zadnji 3 komentatorji ki zagovarjate topiča za VAS: ŠTO JE SILO V PRVO LIGO ter se full na velko medijsko izpostavlo ter se pametnoga delo??? ČLOVIK JE VSE ZASRAU! Pa ka mene BRIGA ČE SE JE ON TRUDO. On je silo z glavo skauzi zid in se nekaj pametnoga delo, TER VSE NAPIZDAVO! PO CEJLI ČRTI JE ZAVOZO! Še župan je zdaj nauro ven spadno ka je te pejneze zrihto! PEJNEZE KATERE JE DALA KOMUNALA SO TA VRŽENI KEŠ ,KATEREGA NIKOLI NE DOBI NAZAJ! IN TU DE ŠE SRANJE....TAU SI ZAPAUMNITE! Župan dela s spejnezi, kak če bi malo dejte biu...MAFIJA TOPIČ MA PA TAK SREČO ,KA GA ŠE NAVIJAČI NEJSO NAGNALI. Copicar tebe pa nerazmin človik. Nemaš za burek pa se pistiš ka te človik tak za nauroga dela! AH....začaj piti
  gost
  gost - hehe

  Realno: Tebe za predsednika.
  gost
  gost - m.s.

  prihajata nazaj Ervin Kutoš in Robert Belec njeva sta najbole nedužniva najbole realniva glede pejnaz hehehehe
  gost
  gost - bolje

  kelko ges znam prihaja goran gutalj. misim da je to županov pogoj za 250xxx
  copicar
  copicar

  gost - realno 1. što nema za burek ? 2.realno verjetno se tvoja mama zgraža kakšno tele je rodila
  gost
  gost - optimist

  ge pa mijslin ka de Topič dale predsednik Mure samo eno par drujgih de odpeketalo he he pa te vidli če nede tak ........Te pa de pa eno par lidij žalostnih pa do si žile rezali vse za Muro.lp. optmist ;-)
  gost
  gost - smešnica

  copicar pa optimist ... vüva samo podpejrajta toga vajinoga topiča pa vse skuper ... ge ne bi bil takšen optimist glede vsega skuper ... aja pa copicar - nemoj tij meni, tej tvoj topič je tak nesposoben ka vse glava bolij - v bistve cejla uprava kluba je totalno nesposobna ... jebote: 30. 6. je mijmo pa je kar nekaj igralcov brez pogodb ostalo ... in ka tou pomejni - ka lejko brez odškodnine odidejo kama koli ... se pravi 2 dni je že prejk pa je nišče še sploj nej ponüjdo igralcon nove pogodbe - in zaj boš pravo ka v ton klube delajo resno ... smešno :)) pa povej mi copicar če si tak gvüšen v nekšne stvari ... što de šou v četrtek uefo špilat ??

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
  Prijavi se z računom: line line line

  ali komentiraj kot gost:

  Ime ali vzdevek:


  e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
  IZPOSTAVLJAMO
  FOTO UTRINKI
  KRONIKA
  VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
  Trenutno

  18
  Jutri

  11/20
  Sobota

  12/19
  Nedelja

  11/17
  Ponedeljek

  9/16
  POMUREC.COM NA FACEBOOKU
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  FOTO: Sandi Cenov zabaval v Nedelici
  Ružič odhaja iz Pomgrada, nasledil ga bo Polanič
  Politične razprtije v Rakičanu, svet krajevne skupnosti razpadel
  FOTO: Spartacus preplavil nov trend »Selfie«
  Župan Občine Velika Polana praznoval rojstni dan, zato so predčasno zaprli občino

  NAZADNJE KOMENTIRANO
  24.04.2014 ob 13:19
  gost - Chicholina:
  24.04.2014 ob 13:14
  gost - dejvid:
  24.04.2014 ob 12:55
  gost - Boring:
  24.04.2014 ob 12:20
  gost - realist:
  24.04.2014 ob 12:14
  gost - ?????:

  KOLEDAR DOGODKOV
  Četrtek, 24.04.2014
  Petek, 25.04.2014