https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Potrpežljivost

1.10.2012  

Mirko je odšel s prijatelji na dopust v tujino.Ker jim je turistični vodič v kraju letovanja povedal, da so natakarji v tem hotelu zelo potrpežljivi, vljudni in natančni se je Mirko odločil, da preizkusi njihovo potrpežljivost.Natakarju, ki je vsak dan stregel pri njihovi mizi je stalno godrnjal: "Ta kava je prevroča, ta kava je premrzla, to pivo ni dobro, krompir je postan, krompir je zažgan, testenine so preveč razkuhane, zrezek je surov...." Natakar je vse njegove muhe molče prenašal in mu izpolnil vsako željo.
Ko se je bližal dan odhoda je Mirko le pristopil k natakarju in mu rekel:
"Opravičujem se vam za to nekajdnevno nadlegovanje, toda preizkus ste odlično prestali. Povedali so nam namreč, da ste natakarji zelo potrpežljivi, zato sem sklenil, da to tudi preizkusim. Ker sem bil tako grd do vas vzemite tehle sto mark, da se vam vsaj malo oddolžim za neprijetnosti,ki sem vam jih povzročal. Ta dva dni, kolikor še ostanem, vas ne bom več nadlegoval."
"No,potem vam pa tudi jaz ne bom več pljuval v hrano in pijačo!" mu je odvrnil natakar. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.