https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

Objavljene novice

Radgonski šahisti zaključili leto z hitropoteznim turnirjem

Gornja Radgona, 30.12.2012  

Šahovski klub Gornja Radgona je v petek, 28. decembra, v Kava baru Nabucco, priredil zaključek leta, na katerem so podelili tudi medalje trem najuspešnejšim klubskim šahistom, ki so bili najboljši na klubskih hitropoteznih turnirjih, ki so se odvijali ob torkih skozi celotno leto 2012.

Najboljši je bil Silvester Puntigam, drugi je bil veteran Božo Slana, tretji pa kadet Andre Keglevič. Ostalim šahistom je predsednik kluba Matjaž Husar podelil praktične nagrade. Po podelitvi nagrad je sledila svečana pojedina, potem pa je sodnik Janko Narat odprl še Novoletni hitropotezni  turnir, katerega se je udeležilo 16 šahistov iz domačega šahovskega društva. Igralo se je petnajst kol vsak z vsakim po Bergerjevem sistemu. Največ znanja in sreče na turnirju je imel zopet Silvester Puntigam, ki je z osvojenimi 12,5 točkami zasedel prvo mesto, za njim se je uvrstil na drugo mesto predsednik šahovskega društva Matjaž Husar z 10 točkami, tretji pa je bil veteran Evgen Ružič z 9,5 točkami.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.