https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Komedija PAZI M@IL! v Murski Soboti presenečala z burnimi zasuki

Murska Sobota, 21.03.2013 ob 7:30  

V sredo zvečer je v Gledališču Park Murska Sobota potekala komedija, pod naslovom PAZI M@IL!, v kateri so gledalce s svojo profesionalno izvedbo popolnoma navdušili igralci ŠPAS teatra Mengeš.


Komedija z originalnim naslovom You’re got hate mail je velika off-broadwayska uspešnica, ki je doživela premiero leta 2010 in je po treh letih še vedno razprodana. Napisala sta jo uspešna ameriška ustvarjalca Billy Van Zandt in Jane Milmore, pri nas pa so se besedila v prevodu Lada Bizovičarja lotili režiser in igralci, ki se ponašajo z najvišjimi nagradami na področju komedije pri nas.

 

Situacijska komedija se loteva sodobnega elektronskega komuniciranja in neslutenih zapletov, ki jih lahko povzroči en sam nepremišljen „klik“, zaradi katerega prejme elektronsko pismo napačen naslovnik.

 

Kaj se lahko zgodi, ko dobi strastno in drzno Maksovo (Matjaž Tribušon) pismo, ki je v resnici namenjeno njegovi tajnici in sočasno ljubici Evi (Mojca Fatur), naivna žena Sara (Nataša Barbara Gračner)? Kako se lahko še bolj zaplete, če se ta z elektronskim dopisovanjem šele seznanja ter ga prepošlje prijateljici Vandi (Vesna Pernarčič), da bi ji ta pomagala razumeti neobičajno vsebino? Če dodamo še ogorčenost Vande nad Maksovim varanjem, ki se vrine v dopisovanje ter Maxovo pošiljanje svojih erotičnih podvigov svojemu p,rijatelju Luku (Gojmir Lešnjak Gojc) – se klobčič zmešnjav začne hitro spletat. Gledalce so več kot očitno navdušili burni zapleti, ki so s svojim odvijanjem presenečali ter spravljali v smeh.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.