https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Danes bo prevladovalo oblačno vreme z občasnimi padavinami, ohladilo se bo

24.6.2013  
V jutranjih urah bodo nad našimi kraji že prisotne padavine, ki bodo nato prehodno oslabele in ponehale. V večernih urah se še sicer lahko pojavi kakšna ploha.
Padavine se bodo pojavljale v obliki ploh in neviht, te pa bodo bolj verjetne za jugozahod in jugovzhod države. Kar se temperatur tiče bo v ospredju drastičen padec. Prejšnji teden smo se potili pri povprečnih 33°C, sedaj pa bodo te okoli 20°C. 
Zjutraj bomo namerili okoli 15°c. vročinskega vala je dokončno konec. V prejšnjih dnevih so se po državi pojavljale nevihte, ki so bile močnejšega značaja. Predvsem v soboto je bilo izdano opozorilo višje stopnje, kar pomeni nevarnost toče. Nevihte so se pričele prožiti na Koroškem, kjer so nato tudi oslabele in posledično razpadle. Za Pomurje je bilo napovedano malo hujše stanje, na srečo se je vse skupaj pomaknilo čez mejo, na Madžarsko, kjer so poročali o toči v velikosti jajc.
Jutri bo precej podobna situacija veljala za Primorski konec, saj se pričakuje prvo resnejše opozorilo odkar izdajamo. Pri nas bodo padavine več ali manj v obliki ploh. 
V torek bo bolj suho.

V jutranjih urah bodo nad našimi kraji že prisotne padavine, ki bodo nato prehodno oslabele in ponehale. V večernih urah se še sicer lahko pojavi kakšna ploha. Padavine se bodo pojavljale v obliki ploh in neviht, te pa bodo bolj verjetne za jugozahod in jugovzhod države.

Kar se temperatur tiče, bo v ospredju drastičen padec. Prejšnji teden smo se potili pri povprečnih 33 °C, sedaj pa bodo te okoli 20 °C. Zjutraj bomo namerili okoli 15 °C. vročinskega vala je dokončno konec.

V prejšnjih dnevih so se po državi pojavljale nevihte, ki so bile močnejšega značaja. Predvsem v soboto je bilo izdano opozorilo višje stopnje, kar pomeni nevarnost toče. Nevihte so se pričele prožiti na Koroškem, kjer so nato tudi oslabele in posledično razpadle. Za Pomurje je bilo napovedano malo hujše stanje, na srečo se je vse skupaj pomaknilo čez mejo, na Madžarsko, kjer so poročali o toči v velikosti jajc. Vikend je bil tudi v značaju super Lune – Luna je bila letos najbližje Zemlji.


Jutri bo precej podobna situacija veljala za Primorski konec, saj se pričakuje prvo resnejše opozorilo odkar izdajamo. Pri nas bodo padavine več ali manj v obliki ploh. V torek bo bolj suho.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.