https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kriminalistične preiskave v Muri zaradi suma spornega pridobivanja posojila

Murska Sobota, 08.07.2013 ob 9:57  

V tekstilnem podjetju Mura Kriminalistična policija Policijske uprave Murska Sobota opravlja preiskave.


Uradno še ni znano, zakaj so kriminalisti v Muri, vendar bo Policijska uprava Murska Sobota pripravila sporočilo za javnost. Po besedah očividcev so kriminalisti v prostorih uprave, dva policista pa stojita pred upravo.

Kot poroča spletna stran Pomurje.si, je pod drobnogledom solastnica Mure Mojca Lukančič. Kriminalisti preiskujejo sume storitve kaznivih dejanj gospodarske kriminalitete, neuradno pa naj bi šlo za nepravilnosti, ki so povezane z denarjem od državne pomoči podjetju. Hišne preiskave pa potekajo tudi v Ljubljani, na domačem naslovu solastnice Mure. Kriminalisti naj bi Muro začeli preiskovati že pred časom, kot pa je znano, se podjetje znova sooča s težavami v podjetju, kjer zopet odpuščajo delavce.

Policija podala prve informacije

Kriminalisti oddelka za gospodarsko kriminaliteto SKP PU Murska Sobota ob pomoči policistov PU Murska Sobota, PU Maribor in PU Ljubljana izvajajo danes v gospodarski družbi iz Murske Sobote hišne preiskave, na podlagi odredbe preiskovalnega sodnika OS Murska Sobota zaradi utemeljenih razlogov za sum storitve kaznivega dejanjasporn preslepitve pri pridobitvi posojila ali ugodnosti po 230. členu KZ-1.

Več podatkov vam bomo posredovali ob zaključku preiskave.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.07.2013 ob 10:50 smrkci gost

      Ma isto kot leta 2009 in se ni nič zgodilo tako se neb sedaj,ker eni z drugimi sodelujejo delavec je pa sužen tej bandi.Zakaj delavci verjamejo tej bandi in politikom saj pa res nevidijo da jih peljejo žejne čez vodo.Ljudje,delavci zbudite se in poglejte da vam kradejo delo,hrano in vodo.

      19 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.07.2013 ob 10:59 ole gost

      Daj ne motaj bumbar...Sploj nemaš pojma, ka pišeš, telko ka pumpaš lidij gor

      9 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.07.2013 ob 12:35 smrkci gost

      Gost-ole tij maš verjetno nekoga, ki te finančno podpira ali verjemi resnica pa te boli kaj sem napisal.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.07.2013 ob 13:33 eden gost

      @OLE-PA MI TIJ POVEJ TVOJE VELEUMNO MNENJE............prosim odgovor!...

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.07.2013 ob 14:34 gargamel gost

      Ide se za posojilo, keroga je dobila s strani države in takši pejnez je malo težko ''fkradniti''. Pač prikazanoga ga ma mogoče ger indri, saj de se zvedlo:)...To ka si pa ti napiso smrkec je pa totalna neumnost in nema nikše povezave z omenjenin dogodkon. Lidje v osnovi so nej barabe in nešče se dejansko trudi ohraniti telko delovnih mest, poleg tega pa zakoj bi sama sebi kradnola? Itak bi na konci gor prišli, ka je blo, ker vse je prikazano črno na belem in glede na to kakšna je situacija v državi in preteklost podjetja, de to mala malica za kriminaliste...Svadijo me pa lidje kak si ti šmrkec, ker napišejo kar neka ka pač morejo nendrik pametovati in izraziti svoje frustracije, no kao frustracije, text pa ponavadi nema nej repa in nej glave.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.07.2013 ob 15:49 vinko megla gost

      Edino pravilno da se pride stvari do dna če je dobila tolko penez kam jih je dala v soboško fabriko niti centa ja te kje ma vse ja načrno te razmim gargamel tij si verjetno kje polek tega črnoga papira samo beli papir je osto prazen to ka si pa eti zmodruvo je čisto brez veze saj se zna kako se gospodari in kak z to sitoacijo pa razmisli kdo jo je spravo do ta in te nekaj piši v katerem državnon podjetj je dobiček od bank delje kdo je kriv za to in ti vse majo tak na papiri porihtano ja se vidi kje na svojih računih in tak dale.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.07.2013 ob 6:36 smrkci gost

      Gost-gargamel,Vem da si z tajkunskimi posli povezan,vem pa da te resnica in pravica boli,kaj sem napisal.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.07.2013 ob 14:25 delavec gost

      Smrkec lazes te se pa pijses o resnici taksij budal je v nasi drujzbi vec

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.07.2013 ob 17:59 muraš gost

      smrkci ne glumi pa se ne meči vö ka si nej pameten. znaš tij moj kar nej pa nekše resnice. pojma nemaš lelek eden.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.