https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Danes bo še prevladovalo sončno vreme, jutri bo nekaj več oblačnosti

23.7.2013  

Tudi danes bo prevladovalo sončno vreme, jutri pa bo nekaj več oblačnosti. Tudi v četrtek bo povečana oblačnost, prav mogoče pa je, da nas preseneti kakšna kratkotrajna ploha, kajti drugod po državi se bodo pojavljale nevihte.

Najverjetnejše bodo na zahodu oz. osrednji Sloveniji. Temperature bodo še višje. Dnevne bodo dosegle 30°C, v prihodnjih dneh celo presegle. Konec tedna pa bo zelo vroč. Naše kraje bo zajel novi vročinski val, ki nam prinaša peklenske temperature. Prav mogoče je, da bomo prihodnji teden beležili nove temperaturne rekorde. V Pomurju bomo lahko imeli 40°C!

Meteorologi napovedujejo 40°C z nekakršno "rezervo", saj gre za najbolj optimistični scenarij, kar pomeni, da se lahko prišteje še kakšna stopinja ali dve. Že za vikend bodo temperature okoli 35°C.

Po vročinskem valu pa nas bo zajela hladna fronta, kar pomeni le eno - nevihte. Takrat se bodo po državi pojavljale nevihte, jakost le teh pa bo znana seveda čez kakšen teden dni, ko bo tudi več znanega glede same fronte.

Prav verjetno je tudi, da bo izdani RDEČI alarm zaradi vročine.

Fotografija prikazuje, da bodo temperature v ponedeljek dosegle 39°C.

Vir: Wetterzentrale.de

Neurje.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.