https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Še naprej bo toplo in sončno, danes z povečano oblačnostjo

25.7.2013  

Včeraj so se ponekod po državi pojavljale nevihte. V jugovzhodni Sloveniji so beležili celo točo, drugod pa je šlo le za pulzne nevihte, kjer je bila možna manjša sodra. Tudi danes se bodo pojavljale nevihte, možne so tudi multicelične nevihte.


Stanje bo precej podobno včerajšnjemu, v Pomurju ne pričakujemo neviht, lahko se pojavi kakšna kratkotrajna ploha. Jutranje temperature bodo okoli 20°C, dnevne pa bodo morda za kakšno stopinjo presegle 30°C. Občutek vročine bo malce zmanjšan zaradi oblačnosti, bo pa zelo soparno. Trenutno kaže, da bomo imeli prihodnji ponedeljek precej pestro vreme, kar se neviht tiče, tudi v Pomurju. Je pa še do tedaj precej daleč, lahko se "poklopi", lahko pa spremeni. Napoved se izdaja vsaki drugi dan, naslednja bo za soboto.

 

Neurje.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.