https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Policisti peterici odvzeli prostost zaradi preprodaje prepovedanih drog

Murska Sobota, 08.08.2013 ob 16:16  

Včeraj je na območju Upravne enote Murska Sobota in Ljubljane kriminalisti in policisti opravljali hišne preiskave zaradi več kršitev v zvezi s prepovedanimi drogami, ter peterici osumljencev odvzela prostost.

Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota so na podlagi večmesečne preiskave suma storitve večih kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami po členu 186/III-I KZ-1, 5.8.2013 ob pomoči policistov PU Ljubljana, na območju UE Murska Sobota in UE Ljubljana, opravili več hišnih preiskav.

Prav tako je bila v tej zvezi petim osumljencem odvzeta prostost in so bili 7.8.2013 prepeljani na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Murski Soboti in sicer zaradi storitev več kaznivih dejanj, povezanih s prepovedano drogo.

Preiskovalni sodnik je zoper dva osumljeniva omenjenih kaznivih dejanj odredil pripor.  Za navedena kazniva dejanja je zagrožena kazen do 15 let zapora.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2013 ob 18:43 lauraas gost

      No pa naj zdaj legalizirajo marihuano (tudi skunk), da bo še bolj dostopen otrokom.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.08.2013 ob 11:01 pojoča travica gost

      Lahko bi vsaj bolj natančno opredelili, če gre za drogo, ali za travo. Trava ni droga. Je zdravilo. Glede dostopnosti sploh ni problem. Gre samo za to, kdo ima nad čem kontrolo in kateri lobiji lahko s čim služijo in kdo ne.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.08.2013 ob 16:42 :D gost

      Pojoča travica! Čeprav zagovarjan uporabo konopplje v zdravstvene namene človeka, me pa tu nekaj moti. Trdiš ka trava neje "droga"? Seveda ka je !!! Recimo heroin, to ni droga, ker je sintetično pridobljen (Opiat - mamilo) ... Tudi bezeg je droga, posušeno lipovo cvetje je droga ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.08.2013 ob 17:39 lauraas gost

      Ali je tudi skunk zdravilen in kaj ti naredi iz pameti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.09.2018 ob 17:35 gost

      Tole je prekrita zhodba ki koben ne ve samo droga?????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.