https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Pred nami je novo vremensko poslabšanje

14.8.2013  

Oziroma bolje rečeno poboljšanje, kar se količine padavin tiče za naravo. Že včeraj so se pojavljale padavine v obliki neviht, danes pa bo prevladovalo oblačno vreme z občasnimi padavinami.


Temeprature bodo drastično padle, čez dan bomo namerili okrog 18°C. Končno nekaj več svežine in tudi padavin za naravo, ki jih je nujno potrebovala. V četrtek bo stanje že drugačno, prevladovalo bo sončno vreme, kakor tudi v petek. Temperature bodo malce višje.

Včerajšnji dan je bil v znamenju meteorjev perzeidev, kar je v svoj objektiv ovekovečil tudi naš lovec na nevihte, Leon Hardi.

Nevihto smo ujeli v objektive

Proti večeru pa so naše kraje zajele padavine v obliki neviht. Veter je ponekod rušil drevesa in odkrival strehe. Izdano je bilo opozorilo s strani agencija za okolje glede nastanka močnejših neviht. Na lovu za nevihto je bila prav tako naša ekipa, ki je posnela večje število fotografij.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2013 ob 11:32 prekmurje republika gost

      bomba slike

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2013 ob 15:03 gost gost

      človek, menje uporabljaj šurki kot, slike so sploj nej nikaj ekstra, ka maš šurki kot. drugo kak drugo pa si samo 2 lepivi naredo, obe sta temni, ostale pa lejko vsaki nimak naredi, samo šurki kot nuca, taka sploj neven ka je point toga ka si šurki kot ponucal pri navadnih oblakaj. V kon je zdaj fora ka ste oblake slikali? Nega drugih dogodkov, pa morete bv objave gor dejvati za večjo ogledanost? Vsaki je včera vido te oblake, taka so to nej zaj nekšna velka posebnost ka ste jih objavili.

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.08.2013 ob 16:31 gost gost gost

      haters gonna hate :D

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.