https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Čez dan bo deževalo, od jutri naprej pa pozdrav soncu

27.8.2013  

Danes bo zemljo še enkrat namočil dež, jutri pa lahko pričakujemo suho in sončno vreme, ki bo trajalo vse tja do nedelje, morda tudi dlje. Čez dan se bodo pojavljale padavine v obliki ploh in neviht, najvišje dnevne temperature bodo okoli 19°C. (Pomurje)


Proti večeru bodo padavine ponehale. Jutri bo že topleje in tudi sončno. Prihodnji dnevi bodo tako v znamenju sončnega vremena. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.