https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zmaga radgonskih gasilcev

09.10.2013 ob 8:30  

V okviru 18. praznika občine Gornja Radgona, je Komisija za prireditve, rekreacijo, šport v gasilstvu, Gasilke zveze Gornja Radgona, skupaj s PGD Gornja Radgona, pripravila zanimivo pokalno tekmovanje v spajanju sesalnega voda, ki šteje tudi za „Ligo in rekreacijo 2013/14“, v katerem tekmujejo ekipe prostovoljnih gasilskih društev iz občin Apače in Gornja Radgona, ki so včlanjeni v Gasilsko zvezo Gornja Radgona.


Tekmovanje je potekalo v garažah gasilskega doma Gornja Radgona in nastopilo je 14 gasilskih društev. Prisotne so pozdravili predsednik PGD Gornja Radgona Tomaž Munda, predsednik GZ Gornja Radgona, Peter Cvetkovič, župan občine Gornja Radgona, Anton Kampuš, ki je vsem občanom čestital za občinski praznik, ter predsednik športne komisije GZ Gornja Radgona, Branko Križan. Na samem tekmovanju, ni bilo starostnih omejitev, prav tako so lahko nastopale tako ženske kot moški pa tudi mešane ekipe.

Posamezno PGD je lahko zastopala le ena ekipa, v kateri je tekmovalo 6 članov (D, St, V1, V2, C1, C2), vsaka ekipa je imela možnost dvakrat izvesti tekmovalno vajo, upoštevali pa so boljši rezultat vaje. Slavila je ekipa PGD Gornja Radgona, ki je prepričljivo zmagala v obeh izvedbah. Drugo bilo PGD Podgorje.

Vrstni red po dveh tekmah: 1. PGD Gornja Radgona 32, 2. PGD Podgorje 30, 3. PGD Apače 26, 4. PGD Lešane 23, 5. PGD Lutverci 23, 6. PGD Zbigovci 19, 7. PGD Spodnji Ivanjci 17, 8. PGD Črešnjevci 14, 9. PGD Žepovci 13, 10. PGD Stavešinci 11 itd.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. burgula
      09.10.2013 ob 18:49 burgula

      e

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. burgula
      09.10.2013 ob 18:51 burgula

      sobočanci poglednite si ka delajo profesionalci

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.