https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

FOTO: Radenska in Pomurec.com podelila priznanje zmagovalni terasi Lagev bara

Beltinci, 9.11.2013  

Pomurec.com je v sodelovanju z Radensko ter ob promociji pijače Radenske IN v mesecu avgustu ter septembru predstavil 26 posebnih, drugačnih in po svoje unikatnih teras širom Pomurja. V glasovanju, ki je potekalo od 1. in vključno do 14. oktobra, so bralci Pomurca odločili, da si naziv IN terasa Pomurja 2013 prisluži terasa Lagev bara v Beltincih. Včeraj smo kolektivu Lagev bara slavnostno podelili priznanje za In teraso Pomurja 2013 ter nagrado Radenske.

Vodja tržnega komuniciranja in koordinatorka razvoja proizvodov Radenske Irena Rautar nam je povedala, da za Radensko radi rečejo, da je stvar srca in srčnosti vseh zaposlenih v več kot 140-letni zgodovini, brez katerih Radenska ne bi mogla doseči svetovnega ugleda, kakor ga uživa danes. Danes je Radenska svetovno poznano podjetje z visoko odzivnostjo na spremembe in trende. Ker vedno znova radi sledijo trendom in so naklonjeni novitetam, so se odločili za sodelovanje s Pomurcem, saj se jim je zdel projekt In terase Pomurja odlično zastavljen in zanimiv za širšo javnost. Vsekakor se veselijo tovrstnih sodelovanj tudi v prihodnje.

Radenski in Pomurcu se je za podeljeno nagrado in priznanje zahvalili tudi lastnik Lagev bara Mario Maučec. Prav tako se je zahvalil svojim gostom za večletno zvestobo in zaupanje ter obljubil, da bodo v Lagev baru ostali vedno v koraku s časom ter bodo poskrbeli, da bodo njihovi gostje zadovoljni.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.