https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dela na novem avtocestnem postajališču pri Murski Soboti so končana

Murska Sobota, 20.01.2014 ob 12:00  

Datum odprtja bo znan po tehničnem pregledu, ki je sklican 23. januarja.

Na novem postajališču bo prostora za skoraj 200 tovornih vozil

V lanskem letu, potem ko je bil pravnomočno sklenjen postopek oddaje javnega naročila "Ureditev parkirišč za tovorna vozila na oskrbnem centru Murska Sobota sever na avtocesti Vučja vas – Beltinci", je DARS d.d. sklenil pogodbo z izvajalcem, to je J.V. (joint-venture – skupni nastop) Iskra sistemi d.d. kot vodilni partner in Asfalti Ptuj d.o.o. kot partner. Pogodbena vrednost je 3.132.146,18 evra brez DDV oz. 3.758.575,42 evra z DDV. Rok dokončanja del je bil osem mesecev od uvedbe izvajalca v delo; izvajalec je bil uveden v delo sredi maja 2013.

Dela so končana, datum odprtja še ni znan

Predmet pogodbenih del je bila severna stran obstoječega počivališča Murska Sobota, torej smerno vozišče proti Mariboru (gradnja skoraj 200 parkirišč za tovorna vozila, koši za odpadke, več miz in klopi ter sanitarije). S tem prednostno rešujejo smer na vstopu v Slovenijo, kjer so potrebe v primeru neugodnih vremenskih razmer bolj kritične (npr. izločanje zaradi sneženja v osrednji Sloveniji oz. v smeri proti Primorski). Izvajalec je z deli zaključil; glede odprtja pa bo več znano 23. januarja, ko je sklican tehnični pregled.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.01.2014 ob 13:04 Gost gost

      A zato so Asfalti Ptuj dobili posel in ne Pomgrad, ki je od gradbiščsa oddaljen 200 metrov. Lastnik Iskra sistemov, vodilnega partnerja pri izgradnji, Dušan Šešok. Ali ni on član foruma 21?

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.01.2014 ob 14:45 gost gost

      uuuuuuuuuuuuuuu, resno? vao! pa prej ka so marsovci asflat vlekli. pa ovi kitajci ka so robo dobavili so tudi člani foruma 21. kakšna svetovna zarota. polanič je tudi lejva opcija. :)

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.01.2014 ob 16:21 soboški gost

      Telko za info Asfalti Ptuj nimajo nobenega svojega stroja. Edino ka je njihovo je pisarna na obrtni coni v Ptuju. Vsi, ki so delali so bili podizvajalci, in še nekaj Pomgrad je bil eden od podjetij, ki ni bil uspešen na razpisu, vendar je bil zainteresiran za delo kot podizvajalec. Sklep: še vedno se nam godi preveč dobro, zato pa lehko počnemo, kar pač počnemo.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.01.2014 ob 19:09 murska gost

      Z takšnim foto gradivom samo potrjujete da ste najboljši, predvsem pa drugačni od drugih portalov v sloveniji ki samo kopirajo novice. Hvala vam in želim vam veliko sreče.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.01.2014 ob 20:06 bojč gost

      oprosti gost-soboški asfalti imajo svoje stroje toliko za info

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.01.2014 ob 20:10 soboškomi keri nema pojma gost

      Asfalti Ptuj majo prek 60 zaposlenih, svoje stroje in za njimi stoji francosko podjetje z največjimi možnimi referencami. med podizvajalci je pa bilo eno drugo velko prekmursko gradbeno podjetje.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.01.2014 ob 21:44 Gost gost

      Zdaj avtocestno postajališče, potem urgentni blok (Pomgrada spet ne bo zraven), samo bedaki pa še verjamejo, da bo hidroelektrarno gradilo domače, pomursko, podjetje. Smetano pa poberejo ljubljanska podjetja.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.01.2014 ob 22:23 ms gost

      vse je jako dokaj lepo narejeno ampak kak dugo de tak lejpo celo sanitarije da do turki srali pa riti pralij ostali pa tudi naredijo svoje smeti de pa več na asfalti kak v košaj .

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.01.2014 ob 9:00 zoja gost

      pa tudi umivalnico so jim napravili ka do se lejko mujli to samo poleti kda de kamnšnica zadosti topla,to što dela kaj pri nas bi trbelo KPK poslati malo naj razišče posle soboške občine od mame naprej (mama od štihca lastnica zemlje kjer zdaj stojijo trgovine ,metropol,dipo...) rakičan ,podvoz pri cerkvi ,delo kumunale ,NK MURA 05,....pa zdaj do volitve TRBEJ ŠTIHCA PODPRETI KA DE NAM BOKŠE KA MO GLEDALI KAK SE TROŠI NAŠ PENEZ ,SAMO MI NEMO MELI NIKA OD TOGA DELA VSE DO DELALI IZ DRUGIH OBČIN (LJUBLJANA...) ŠTIHEC JE NAJBOKŠI..IZ SRMAKOV DELA VEČE SRMAKE ON PA DOBRO ŽIVI NA NAŠIH PLEČAJ ....VOLIMO GA ON SAMO ON PA NIHČE DRUGI NEDE V SOBOTI ZAPRAVO TO ŠE MALO KA MAMO.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      21.01.2014 ob 9:53 Gost gost

      Ka zdaj mamo od Štihca zraven motate? Če je gospa sposobna, je pač sposobna.Jaz je ne poznam, ima pa verjetno žilico, da sluti, kje se bo v prihodnosti gradilo. GG Muišič v Kopru in mama mama Štihec v Soboti

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.