https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Pustno srečanje NVO Pomurja

Kdaj: Torek, 04.03.2014 ob 11:00

Kje: Martjanci, Bistra hiša Martjanci

Organizator: Regionalno stičišče NVO Pomurja

 

 

Vabljene pomurske nevladne organizacije, da skupaj z nami odvržete maske in delite z nami, kaj pričakujete od Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja v prihodnjem obdobju. Ob slastnih krofih, dišeči kavi in prijaznem klepetu bomo zbirali predloge, kaj vam lahko stičišče nudi, katera znanja potrebujete za uspešnejše delo in razvoj vaših storitev. Tu smo zaradi vas in za vas, zato je nujno, da z nami delite svoje potrebe in želje pri vašem delovanju.  Prav tako bomo razgibali možgane in iskali načine, kako lahko NVO še bolj prispevamo pri razvoju Pomurja in okrepimo sodelovanje z drugimi sektorji.  Poskrbeli bomo tudi, da se bolje spoznate, izmenjate kontakte in naredite prve korake za skupno sodelovanje med NVO.
Pridite v torek, 4. marca 2014 ob 11. uri v Bistro hišo (Martjanci 36), kjer bomo zbistrili našo sodelovanje.

Program:

10:45 - 11:00 Prihod udeležencev ter mreženje ob kavi in prigrizkih
11:00 - 11:15 Pozdravni nagovor (kje smo, kaj delamo, kam gremo); Matejka Horvat, LRF za Pomurje
11:20 - 11:50 Zmenkarije NVO (hitri zmenki za povezovanje pomurskih NVO za skupno sodelovanje)
Dobro se pripravite, da boste lahko v kratkem času povedali, kaj nudite, kaj želite, kako lahko sodelujete z drugimi NVO. 
11:50 - 12:00 Predstavitev rezultatov Zmenkarije NVO
12:00 - 12:15 Mreženje ob krofih 
12:15 - 12:45 Svetovna kavarna NVO
- Podporne storitve, ki jih potrebujete
- Katera znanja potrebujete za vaš razvoj
- Kako do boljšega sodelovanja           
12:45 - 13:00 Predstavitev rezultatov Kavarne NVO

Zardi lažje organizacije nas bo vaša prijava razveselila do ponedeljka, 3. februarja 2014 na elektronskem naslovu matejka@lrf-pomurje.si ali telefonski številki 02 538 13 54 (Matejka).
* Vsaki sodelujoči organizaciji bomo pripravili tudi vizitke, ki si jih boste lahko izmenjali na zmenkarijah.

Maske dobrodošle! :)

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.